fredag 31 maj 2013

TGIF

Hej!

Just nu  är landet lite upp och ner. Det är värmebölja i Norr samtidigt som det är kallt i söder. Fast kallt är det ju inte men inte lika varmt som uppe i norr. Men jag är ju glad så länge solen skiner och regnet lyser med sin frånvaro, hm om nu ett regn kan lysa. Men tiden rusar iväg nu och det börjar surrar mer och mer om semester och semesterplaner på jobbet. Min egen semester blir ganska så sparsam men semester ska jag ju dock ha.
Ni som ska flyga iväg på semestern kan ju ha i åtanke att ca 28 miljoner väskor på ett år tydligen slarvas bort av flygbolagen. Själv har jag faktiskt aldrig drabbats och det känns skönt. Men det lär väl hända någon gång är jag rädd. Å andra sidan så flyger ca 3 miljarder personer varje år så de 28 miljoner bortslarvade väskor kanske inte är så mycket trots allt.

Nu stundar en helg och jag hoppas att det blir sol även i helgen. Har lite planer på att ta mig lite tid att städa förrådet. Det har jag funderat på ganska länge nu men det har inte blivit av. Men är vädret fint kan det vara bra att passa på. Sedan blir det nog en hel del som kan slängas och det vore skönt.
Är tyvärr kanske mycket som förfallit hemma sista veckan på grund av tidbrist. Men jag skyller på att jag varit för trött att ens ta tag i vissa saker. Igår blev jag påkommen av min lilla gröna vän som hittade en hög med strumpor under soffbordet. Har tydligen en tendens att lägga dom där, eller att jag tex tar av min strumporna där innan jag ska hoppa in i duschen efter att man tex kikat på tv. Men nu måste det blir lite ordning på det också!!




Ja, jag erkänner, det ser kanske inte så snygg ut men lovar, det SKA städas.

Men så länge det är sol ute så vill man ju vara där istället för att ligga inne och såsa och dåsa. Det är ju trots allt inte så dumt att ta till vara på frisk luft, solsken och på köpet få en massa jobbig pollen i ögonen. Men då och då unnar jag mig även en stund i hängmattan faktiskt. Måste säga att det är en av de bättre investeringarna jag gjort sista tiden, samt en ny krok inte kommer gå av i första taget.

På återhörande!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar