tisdag 7 maj 2013

Run for your life or walk in line, anyhow it´s just fine!

Hej!
Hoppas ni likt mig haft en kanondag, i alla fall gällande vädret. För att njuta lite extra smet jag och nästen 100% av mina kollegor lite tidigare också för att hälsa sommaren välkommen. Ja det kändes verkligen som sommar idag. Men egentligen är det kanske mer vår. Vad passar då bättre med årets upplaga av Vårruset. Något som jag, E, H och Kermit självklart skulle bevittna.
Först skulle H säkras så han inte smet in i folkhavet av löpare. Så det fick bli löplina något han inte direkt gillar....

Sedan var det bara att släppa på löparna, en bit över 4000 kvinnor med lika många löpstilar får man väl säga. Ja, en hel del sprang inte alls.

Och Kermit han hejjade på allt han kunde, från första parkett!!

Ja, det har varit en härlig kväll och nu håller solen på att gå ner bakom Sjöbloms dass. Nä inte riktigt men bakom grannhusen. Men värmen är kvar och det känns som sagt verkligen som sommar nu. Gällande Vårruset har dom faktiskt haft tur. Även förra året var det strålande solsken och varmt. Man kanske skulle rätta sig efter detta jippo istället för att elda och sjunga på Valborg. Men det är nog ganska svårt att få igenom.

Idag fick jag ordning på min Skype, äntligen! Tack vare Usse så kunde jag nu få till att Skype nästan börjar likna gamla klassiska MSN. Så nu kan känner man sig lite mer hemma där i chatt-världen. Dock kvarstår problemet med att man inte kan logga in på sin hotmail direkt från Skype men det får man kanske leva med. 

Ja med tanke på vädret känns det skönt att bara jobba en dag till. Sedan tänkte jag minsann att vara ledig i fyra dagar. Det har inte hänt sedan Jesus gick i shorts, typ. Men jag har ändå en ganska så späckad agenda men att ha fyra dagar på sig att beta av punkt för punkt känns helt okej. Inte minst för att man slipper stressa. Jag tror att det kommer bli riktigt bra. Det finns punkter både gällande saker ute som inne och det verkar som om det smyger sig på lite regn på fredag så du passar punkterna inne alldeles utmärkt. Japp, det går bra nu!

Idag skulle jag skulle jag förresten köpa mjölk på Netto. Jag brukar inte handla så mycket där men den ligger nära så typ mjölk funkar att handla där, samt läsk. Men dagen till ära hade dom jordnötter för 10kr/påsen. Efter att ha smakat på dom förstår jag varför dom kostade 10kr....

Nä, nu ska jag och E ta en tur runt sjön. Vi kommer förmodligen möta 2-3000kvinnor på andra sidan sjön som sitter och fikar. Alla som sprang/gick Vårruset får ju en picknick påse vid målgång. Den innehåller bland annat en banan har jag sett. Jag gillar inte banan så för mig är det lugnt att jag blir utan påse. Sedan tror jag det var lite annat käk samt varuprover anpassade för tjejer/kvinnor. Inte heller det intresserar mig och E kände inte heller att det var något hon skulle sörja att gå miste om.

Jaja, det var det det!

På återhörande!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar