onsdag 8 maj 2013

Vinterpyssel i sommarskrud!

Hej hej!

Idag är det varmt, nästan åskvärme. Man känner en tryckande känsla i skallen och man är så där lite allmänt halvkladdig. Tänk om det bli åska lagom till träningen, coolt faktiskt. Bara vi inte är på sjön vill säga. Jaja, man ska inte klaga utan bara njuta. Var riktigt länge sedan man kunde känna riktig åskvärme faktiskt. Ni vet när alla talar om åskan, typ...ja nu kommer den vilken sekund som helst med ett muller och blixtrar. Men än har det inte dundrat eller blixtrat i alla fall.

I morse när jag kom till jobbet hade någon satt följande bild på mitt skrivbord.Kanske är så att jag börjar få igen nu för alla bilder jag själv satt upp på jobbet. Vissa bra, vissa kanske mindre bra. men men, här har man verkligen satsat och även ramat in det hela. Än så länge har jag inte "orkat" ta ta i detta så bilden får snällt sitta kvar ett tag.


Ja, kanske är det så att fler aspirerar på att putta ner mig från tronen när det gäller att vara gruppens glädjespridare nummer ett. Hm, ja det vore ju synd så jag får nog ta tag i detta.
Hur som haver, gällande jobb är det full fart som vanligt. Nu gick det åt pipan att vara långledig men jag ska i alla fall bara jobba halva fredagen så jag ska inte klaga. Så det blir till att masa sig upp i vanlig tid fredag morgon.

Ikväll är det som sagt träning igen men jag ska försöka hålla mig på land och bara glida runt lite. Har ingen lust att fara ut på sjön och gör jag det blir man ofta ganska så sent iland. Vi har ju tack och lov andra som ska ta han om kidsen så det känns bra. Nä, istället ska jag fixa lite med andra saker hade jag tänkt. Gäller att passa på när vädret är bra.

Fick en rapport hemifrån, samt en bild på en annan varelse som njuter av sol och värme.

Har jag otur får vi kanske slåss om vem som får ligga i hängmattan. Den har blivit mer poppis än jag trott. Man kan säga att den nu nyttjas av hemmets samtliga invånare. Men men, är det vår så är det och då ska man vara utomhus. Bättre det än att ligga på soffan och glo på tv...

Jaja, snart far piloten Kristi till himmelen och vi andra njuter nog mer av att få vara lediga, vissa längre andra bara en dag, eller som jag en halv dag. Men först ska vi bli klara med denna dag och det är vi snart. Och hela dagen är fortfarande inlindad i ett täcket av tryckande åskvärme....

På återhörande!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar