fredag 3 maj 2013

Kan du så kan minnsann jag också!

Hej hopp i galopp!

Så var snart ännu en vecka slut men denna veckan blev ju som bekant lite delad. Hm, hade dock inte varit dumt med att jobba två dagar, vara ledig en och sedan jobba två dagar igen. Fast nä, hellre i så fall att denna lediga dag var en fredag eller måndag för då blir ledigheten mer sammanhängande. Logiskt.

Just det, var gör man när en brygga ser ut som en banan, dvs böjd och behöver rätas till? Jo då kontaktar man Sjöräddningen. Eller nä, det gör man inte alls men om man ändå har dom på plats kan man be om hjälp. Då ser det ut så här.
Lind gasar med skotern, Jalling drar i röret och Niclas backar med den stora båten. Simon står med händerna i fickorna och jag tittar på. En mycket bra arbetsfördelning tycker jag och bryggan, ja den blev rak den med..haha

Imorgon ska solen skina ännu mer och då ska vi laga båten. Kan bli väldans spännande då ingen av oss har direkt erfarenhet av att plasta och lägga glasfiberväv och sådant. Egentligen är det ganska starka grejer men vi ska ju vara utomhus så ventilationen har vi löst kan man säga. Bara handskar och eventuella andra skyddskläder som ska på. Men som sagt, det blir spännande och jag tror och hoppas att slutresultatet också blir finfint. Till lunch ska vi grilla korv!!!

Just det, ikväll ska jag hämta mitt nya tillskott till min lilla bilsamling också. Kanske är lite bortkastade pengar men just nu är jag inne i en fas där jag liksom kör all in. Man lever bara en gång har jag insett av olika orsaker. Så resten av kvällen kan jag sitta och pyssla med det. Till middag blir det grillad pippi, om jag får tag på någon vill säga. Men jag får väl åka runt lite i staden och någon borde ju ha ett nygrillat fjärderfä.

Well, dags att återgå till verkligheten lite men vi hörs av!

På återhörande!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar