torsdag 18 juli 2013

Det är ballt när det inte är kallt!

God dagens!

För en gångs skull känns det som om värmen är riktig. Ni vet då det till och med blåser och fläktar varmt. Så var det i alla fall igår kväll då jag och "Maggan" cyklade till till stan för att kika på FanZone mitt på torget. Det var dock inte så mycket att se och då vi var där så var stället näst intill folktomt. Men det beror nog på att vi var där lite för tidigt. Kvällens matcher hade inte hunnit börja.
Men när det är aktivitet i Zonen är det både underhållning, beachfotboll, storbilds-tv och öltält för dem som har åldern inne. Men det är alltid kul när det händer lite i vår annars så tomma sommarstad.

Nu till ett mysterium. Någonstans på vägen mellan hemmet och Luleå, eller vice versa har jag förlorat min VOR-keps. Jag vet att jag hade den på mig innan jag åkte, ja här hemma men resten är höjt i dunkel. Kan inte hitta den var jag än letat. har vänt upp och ner på bilen, hemmet, förrådet och även alla väskor. Men kepsen är puts väck. Skumt som attan. Hur ser den ut då, jo så här.
Nu har jag ju självklart fler kepsar, även en precis likadan. Men jag undrar ju var den tagit vägen liksom. Den har verkligen gått upp i rök, sim sala bim. Nu kan det ju vara så att den kommer dyka upp där jag minst anar men just nu känns det faktiskt inte så....

Norge sopade till Tyskland och Island sopade till Holland igår, på tal om fotboll. Kan bli spännande att se hur det här ska sluta. Ikväll vet vi om Sverige för möta just Island i kvarten eller om det blir något annat lag. Nu ska ju Sverige vara bättre på pappret än Island men man ska aldrig säga aldrig och även denna gång är bollen rund. Det känns dock kul för mästerskapet att publiken strömmat till arenorna även på de matcher inte Sverige spelat. På söndag är det kvartsfinal även här i staden mellan Tyskland och Italien och den matchen är så gott som slutsåld och då talar vi om ca 9000 personer. Det är ca 7500 personer fler än när vårt lokala allsvenska lag brukar spela...typ. Nä nu var jag lite elak men samtidigt inte helt ifrån sanningen.
För er som såg Blågula Drömmar så glöm inte att det är ytterligare 9 avsnitt kvar. För er som varit involverade i just fotboll är ju elitlägret i Halmstad en riktig klassiker oavsett om man är kille eller tjej. Det är ju som programmet heter, dvs det är där många av spelarnas blågula drömmar börjar. En som faktiskt nämnde Halmstad som klassisk mark var ju Oliva S som själv varit med på sådana läger. Och efter att ha rullat lite boll i si så där ytterligare 8-10år så har hon ju fått ta på sig sin landslagsdress.


 Imorgon är det fredag, skönt. Helgen är lite diffus men antingen blir det till att snickra lite, eller måla. Sedan ska lilleman firas då han fyller 6år. Var, när och hur det kommer ske även också ganska så diffust i skrivande stund. Jag har inte heller hunnit köpa någon present men det hinner jag i helgen hoppas jag. Hm, just det kanske får ta det idag eller senast imorgon eftersom han fyller ju redan på lördag. Hm, då skulle jag ju snickrat. Hm, ojoj, nu körde det ihop sig....

På återhörande!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar