onsdag 31 juli 2013

Efter regn kommer solsken och tvärtom!

Hej hej!
Även idag är det varmt men samtidigt har vädret varit växlande med både regn, sol, regn och så lite sol igen. Två skurar av lite större mått har dock kommit och då dundrar det rejält på taket på jobbet. Då vet man liksom att det är en rejäl skur. Men annars ska man inte klaga på vädret. Jag har ju haft lite problem med sömnen just på grund av det varma vädret men inatt sov jag i alla fall ganska så bra och det känns skönt. Vissa andra inneboende har också klagat lite på värmen men har liksom tagit saken i egna händer.
Ja till och med en groda behöver kyla av sig lite då och då, och vad passar då inte bättre än att svalka av sig lite i kylskåpet. Första gången han svalkade sig där ramlade han ut rakt på E som tja, bara skakade på huvudet. Men till saken hör att hon satte faktiskt tillbaka honom i kylen igen efter uträttat ärende....Stjärna i skyn, helt klart!

På tal som stjärnor och höga höjder så kan jag ju passa på att nämna Sirocco Sky Bar i Bankok. har ni varit där? Om inte så passa på nästa gång i är på besök i Siams huvudstad. Men se till att gå dit tidigt för det är sjukt mycket folk och det blir fullt ganska så snabbt. Men utsikten är utöver det vanliga, vädret varmt (som alltid) och är ni inte allt för känsliga för avgaser så ta er dit. Kan dock nämna att priserna där uppe i skyn är i princip som här hemma, dvs inga Thailandspriser som man kanske annars är van vid. Men uttrycket "det kostar att ligga på topp" passar verkligen in här.
 Well well, det är lätt att drömma sig bort till främmande platser. Själv har jag en paus från en annan ganska så främmande men framför allt spännande plats, mitt förråd. Som jag skrev igår håller jag på med en rejäl utrensning men stoppas då och då upp av att jag hittar en och annan spännande sak som jag inte trodde eller visste jag hade kvar. Men jag börjar se ljuset i tunneln nu. Jag har även hittat en massa virke något som kan te sig lite skumt men mest har det varit för alla mina diverse projekt under åren. Men nu ryker även allt virke som jag liksom inte ser någon framtid i. Vi ska egentligen sortera alla våra sopor men den sopsäck som jag fått ihop från förrådet är allt annat än just sorterad. Men tänkte smyga ut när det är mörkt och slänga allt på en gång när jag är klar. Hm, ja jag tror dock att allt får gå i kärlet för "hushållssopor".
Men men, ärligt talat är det ganska kul att städa förrådet och resultatet blir faktiskt över förväntan. Jag får säkert anledning till att återkomma till mitt rensande längre fram.

På återhörande!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar