tisdag 16 juli 2013

Don´t drink without a hink...

Hej hej!
Dagen ha varit lugn för egen del men tvättmaskinen har fått kämpa på. Men nu surrar bara torktumlaren så snart är även denna tvättdag över. Själv har jag meckat lite med hemmet och fått ordning på det mesta. Så nu är jag redo för att börja jobba lite igen. Känns dock helt okej eftersom det fina vädret inte är så fint just nu.
Igår blev det som sagt en konstig utryckning till klubben för ett reportage i lokalblaskan. Tydligen var kontentan att skriva ett reportage om en kommande tävling, något som ju i sig är ganska bra. Allt publicitet är ju bra brukar man säga. Jossan fick agera "statis" och med lånad båt men med eget segel fick hon posera framför journalistens kamera. Såg lite tillgjort ut men vad gör man inte för pressen.
Som ni ser var ju inte heller vädret på sitt bästa humör. Hoppas nu att det blir bättre i augusti när jag ska ha lite mer semme. Hur som helst, efter detta lilla jippo kunde vi fara hem igen. Nu ska vi bara kolla om reportaget blir bra eller lika snurrigt som förra reportaget.

Ikväll är det sista gruppspelsmatchen mot Italien. Det räcker att Sverige spelar oavgjort för att vinna gruppen. Vi får hoppas det blir så för i så fall får man ju lite "enklare" lag i kvartsfinalen. Men bollen är ju rund så mycket kan hända. Men vi håller självklart tummarna för de svenska tjejerna. Redan nu har man tydligen slagit rekord i biljettförsäljning. Aldrig tidigare har det sålts så många biljetter till ett EM-mästerskap i damfotboll. Kul!

På tal om Norrland så var ju lille Kermit med och han ville självklart prova på att festa lite. Det gick väl så där. Vad är det man säger, först drink sedan hink?
Men men, man får lära sig den hårda vägen. Men det gick bra och han var inte märkbart bakis dagen efter som tur var. Skulle även ha visat Lilleman Kermit men det glömde vi helt bort. Kanske går fler tåg, vem vet.
På tal om mat och dryck så är kylen eko nu. Så ska försöka ta mig samman och handla lite. Frågan är bara vad. Nä, får nog sätta mig ner och gå igenom vad som kan behövas. Men om jag bara stödköper lite klarar jag mig till helgen då jag kan dra till Citygross och storhandla. Hm, svårt det där, känns lite som att välja mellan pest och kolera. Har liksom ingen ork eller lust att handla just nu.
Ska dock bygga lite på mitt projekt ikväll också tänkte jag. Kan passa på under matchen faktiskt för det känns som en passande sysselsättning då.

Well, dags att filosofera vidare!

Tack och hej, leverpastej!
Eken


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar