tisdag 23 juli 2013

Hängmatta, Emma och lite mat.

Hejsanhej!

Adde, Linda (Lilly), KG, Malin, Åsa, Macke, Mia samt undertecknad. Ja, där har ni avdelningens styrka just nu. En styrka som känns som en enorm svaghet då vår arbetsbelastning är sjukt hög. KG är dessutom höggravid och idag såg stackaren ganska så trött och sliten ut. Men va fan, vi kämpar på i högsommarvärmen och ibland får man lov att prioritera vissa saker. Men när man hamnar i ett läge då man måste prioritera bland prioriteringarna, ja då är det inte så kul. Nä, vi har faktiskt insett nu att det kommer inte bli en lugn sommar mer någonsin. Men de mål kring omsättning och vinster som ledningen satt är det ganska logiskt att lek, tjo och tjim inte kommer hinnas med trots att vi är mitt inne i "industrisemestern".
Då känns det jävligt skönt att efter 10-12 timmars jobb lägga sig i hängmattan, se solen gå ner över taken och låta den ljumma sommarkvällen göra sitt med en kall öl i handen.
Ja där ligger jag och gungar lite och filosoferar om livet och dess utmaningar. Men på det stora hela känns det ganska så skönt faktiskt. Men men, den som spar han har och min semester kommer ju lite längre fram. Så nu är det bara att köra på ända in i kaklet. Ibland känner jag mig lite som Kalle i Kalles klätterträd när jag ligger där i hängmattan och sakta gungas av vinden, men det är ju en annan historia. Kalle drömde ju om Emma, men som bara fanns i fantasin. Hm, jag har också haft en Emma i fantasin. Men även det är en annan historia...

Imorgon är det förresten dags för semifinal. Vi ska tippa lite på jobbet men på enklaste vis, dvs antingen svensk vinst eller svensk förlust. Det blir inte något tippande om antal mål eller så. Som jag skrev häromdagen är jag faktiskt lite nervös men jag har även lite andra grejer imorgon som gör mig minst lika nervös. Eller tja, det är mer spännande och ett ganska kul sammanträffande. Eller som EG sa, citat" Ditt liv med alla E". Ligger ju lite i det men E är en bra bokstav, den bästa av dom alla faktiskt. Ni vet, Elegant, Enkel men Enastående. Haha, och allt passar även in på mig, Eken....
Nåja, kommer säkert att få anledning till att återkomma till detta längre fram.

Egentligen skulle detta inlägg handla om mat men eftersom jag inte ätit så mycket ikväll så skjuter jag det lite på framtiden. Men upptäckte idag att jag har en uppsjö av bilder (!) på mat som jag ätit. Fråga mig inte varför för alla bilder är inte som tagna ut någon fin tidning. Men men, mat gillar jag, både att äta och laga. EG sa förresten att jag skulle få riktig mat då jag hälsade på och det fick jag faktiskt. Både gott och rikligt. Mat är ju annars något man oftast tar för givet, ni vet äta bör man annars dör man. Men som sagt, jag får lov att återkomma till mat. Dock kan jag redan nu utlova ett lite bildspel på hur man grillar revben från start till (skrov)mål.

Men men, nu har jag bara fokus på helt andra mål, dvs svenska mål i morgondagens semi.

På återhörande!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar