måndag 1 juli 2013

Leken med Eken

God dag!
Idag är det den 1:a Juli och då brukar även en massa nya lagar träda i kraft. Vilka de är detta år har jag inte hunnit kolla upp, men jag tror inte att någon av dessa är något som kommer påverka mig direkt just nu. Men jag brukar dock alltid kolla vad det är för typ av lagar, tja mest för skojs skull.

Helgen har gått i 300 knyck med allt från jobb till möte och avslutande barnkalas. Men allt har gott bra men det känns att man är rejält seg.
Pirat-kalaset blev lyckat och vi lyckades även locka lite nya kids till seglarskolan i höst. Snacka om att ge bra effekt.
Däremot är det jobbigt att ha hand om kids så alla "vuxna" pirater sov gott inatt kan jag meddela.






Men allt blev som sagt lyckat och skatten kunde bärgas. Inte helt oväntat innehöll skattkistan godispåsar till alla barn. Tror även att barnen sov gott inatt för det var ju full fart även på dom. Och full fart kombinerat med sjöliv och sol brukar ge en sövande effekt på kvällen.
Ja, mycket ska man vara med om i livet verkar det som. Några av barnen undrade om det fanns riktiga pirater på sjön men det gör det ju inte. Å andra sidan finns det ju faktiskt moderna pirater på andra ställen i världen men det är ju en annan femma och det tyckte vi inte var läge att liksom redogöra för.

Men men, life goes on och som vanligt kommer väl denna vecka också flyga fram. Kvällarna kommer tack och lov bli lite lugnare men på jobbet är det full fart. Det har med andra ord inte infunnit sig någon som helst semesterlunk utan nu är det minst sagt full gas som gäller. Men snart har jag själv lite semester och det ska bli skönt. Men med betoning på lite för sedan jobbar jag på igen fram till Augusti men då blir det lite mer semme. Känns faktiskt ganska nice att vädret inte varit så jättebra sista tiden. Men är ju helt klart glad åt att sitta inne när regnet öser ner utanför. Om det är tur eller skicklighet att planera så vet jag inte men ser ju fram emot en varm och solig augustimånad...

Nä, dags att göra lite annat!
På återhörande
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar