måndag 15 juli 2013

Toppen i (norr) Botten

Hej hej!
Ja så var denna turné över och även resan hem gick bra. Så tack tack för kost och logi EG och diverse guidade turer. Det mesta var sig likt där uppe men ändå inte kan man säga. Har ju helt klart dock hänt en hel del i Boden på 15år men Luleå var sig likt, tror jag.
Ja, det satt långt inne men nu har jag som sagt äntligen varit upp.

Resan hem började med sjukt mycket trafik och mesta var det husbilar och husvagnar ute på vägarna. Är även glad att jag inte kör den streckan nästa helg då O-ringen ska hållas i Boden. Tyckte det räckte gott och väl med alla de ekipage som for nu. När man kör så långt som över 130 mil är det även skönt att ha en co-driver.

Så medan han körde kunde jag ta igen mig lite men lovar, jag hade hela tiden ett vakande öga på den lille muppens förehavande bakom ratten...

På tal om mat, så skulle jag få "riktig" mat där uppe i norr och det har jag verkligen fått. Har blivit proppmätt alla dagar och då av riktig mat. Undrar hur jag ska leva upp till det nästa sommar då det är min tur att vara värd. Här är lite exempel på vad som bjöds.
Ja, visst det det gott ut, och det var det! Jag får nog stoltsera med lite fisk eller sådant nästa gång. Men men, huvudsaken är ju att det smakade gott och att man blev mätt.
Nu ska jag snart iväg och hämta Jossan för att sedan dra till klubben för ett skumt gig så här mitt i sommaren. Ola ringde i smått panik och sa att vi var tvungna att träffa pressen. Jaja, lika bra att göra det då, men skumt ändå.
Sist men inte minst, avslutar med en bild på Kermit då han pustar ut lite hos Evve. Ser nästa ut som om hon håller ett litet barn, av gammal vana liksom men så är det ju till viss del...hehe





På återhörande!
Eken


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar