lördag 13 juli 2013

Inner Citylife och en kebab av ren!

God eftermiddag!
Ännu en varm dag i norr och idag begav vi oss ner down town för att kika på Hamnfesten i Luleå, något som är i princip samma som vårt eget Karl-Oskarjippo. Folk och knallar om vart annat, dvs precis som det brukar vara på stadsfestivaler.






Även matmässigt är det som vanligt, ni vet Langos, korv med bröd, grillat och annat smått och gott. Dock har vi inte Suovas-Kebab nere i söder. Men här i norr finns det och smakar kanon! Det är kebab fast med renkött, ja typ som renskav. Sedan blandar man i lite sallad, sås och packar in allt i ett pitabröd. Mumsfillibabba!
Japp, så ser den ut och man får käka första halvan med gaffel, annars har man Suovas över hela ansiktet. Men gott är det och man skulle ju önska att det fanns även söderut men det är nog en utopi än så länge. Efter detta skrovmål vandrade vi vidare och stötte även ihop med Svamp Bob, ja den "äkta" Svampis som höll till vid Nickelodeon´s stora tält.
Bilden skickades även omedelbart ner till min andra kompis Svamp Bob och sa att det var trevligt att även han var i Luleå och spexade...hehe

Ja, nu är denna lilla resa snart slut. Imorgon styr vi kosan neråt igen, en resa på ca 130 mil. Men det kommer säkert att gå bra. Har inte riktigt kommit på när jag åker men det löser sig. Försöker ju tajma så man inte hamnar i några köer kring Stockholm.

Nä, nu ska jag njuta av lite ren norrländsk luft igen!
På återhörande!
Eken


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar