lördag 24 augusti 2013

En helt perfekt dag!

Hej hej!

Idag var det dags för Barncancertrampet 2013. Det hela flöt på över förväntan och även om vi kanske i princip hamnade på samma siffra som förra året var alla deltagare och funktionärer jättenöjda. Vi hade faktiskt tur med det mesta och över hela evenemanget sken moder sol. Än är inte alla pengar räknade men oavsett har vi alla gjort en insats.
Ballonger inför ballongsläppet fylldes med helium. Några passade på att själva andas in lite och fick då en klassisk Kalle Anka röst. Själv hann jag tyvärr inte prova...
Folket börjar droppa in.
Precis innan start hade det samlats en hel del folk, kul!!
Snart släpper vi ballongerna...!
Och iväg...detta var en mäktig syn! 365st ballonger som symboliserar att varje dag drabbas tyvärr ett barn av cancer.
Först släppte vi i väg elitåkarna för att sedan slussa ut glada amatörer. Startportalen som var ny för året var dock lite i minsta laget då den kunde varit lite bredare. Men det löste sig ändå.
Väl i mål väntade ett rejält fikabord med godis, bullar, saft och kaffe.

Ja det har varit en bra men jobbig dag fylld av förväntningar. Men när dessa förväntningar nu gick i låst känns det kanonfint! En rejält stor eloge till Pierre Davidsson som är grundare av detta härliga evenemang. Huvudsaken var verkligen inte att vinna utan att delta. Kan dock nämna att elitåkarna, företrädelsevis cyklister från lokala klubbarna avverkade sträckan på ca 4,5 mil på ca 1h 14 min. Då går det undan kan jag meddela. Men även dom trivdes i solskenet.

Ja, det var min lördag. Nu kan jag vila lite för att sedan ta tag i resten av livet. Ja för det är ju faktiskt just livet denna dag handlat om. Att kämpa för livet! 
Måste bara avrunda med dagen verkliga hjälte, Mio 4 år som tömde sin sparbössa och skänkte allt till Barncancerfonden. 


På återhörande!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar