fredag 23 augusti 2013

Så var veckan slut, eller??

Tjena!

Dagarna rullar på och jag har som vanligt haft fullt upp men tur är kanske det. Just nu ligger mycket av fokuset på morgondagens event, Barncancertrampet men det ser skitbra ut. Vi har det mesta på plats nu och även vädret ska bli bra. Det är nog det vi varit mest rädda för. Gjorde även lite reklam för det hela på jobbet idag och vet att en hel del kommer att vara med, kul!
Har även räknat lite ballonger och vi kommer med råge att få ihop 365 stycket. Kan även vara bra att ha några i reserv för en och annan ballong kommer nog sticka iväg lite innan....
Men som sagt, nu är det mesta på plats och själv har jag hela bilen full med grejer som ska monteras upp. Som om inte det vore allt verkar det som om jag får agera lite speaker imorgon också men det ska nog gå bra. Alltid hittar jag på något att säga och om inte annat är det ju vissa praktiska saker som bör nämnas innan förhoppningsvis över 1000 cyklister trampar iväg. Hm, ja det kan bli spännande det här. Förstår nu att Pierre hade "lite" svårt att sova förra året så här dagen innan...

Från det ena till det andra, mitt sjömärke har gjort succé och tro det eller ej, men nu vill folk köpa sådana av mig. Så jag ska faktiskt försöka bygga ihop några till innan semestern är över. Tänkte även vara lite fräck och ta minst 600kr för ett sjömärke. Det är ändå billigare än om man köper det hos någon annan, typ skeppshandel eller inredningsbutik. Detta kanske kan bli en liten extraknäck, vem vet. Materialet är ju förhållandevis billigt så här kan jag nog göra en rejäl vinst. Just nu har jag 3st seriösa beställningar och för det kan jag inkassera 1800kr. Business as usual så att säga.
Denna gång ska jag faktiskt försöka uppskatta tiden för att bygga sjömärket. Innan byggde jag ju en prototyp och pysslade med annat. Men har jag bara allt material "hemma" så borde det gå ganska fort faktiskt. Nu gjorde jag även ett nordmärke, dvs kan tolkas "norr om grund" men nu ska jag nog göra ett "västmärke" som då betyder att man kan gå "väst om grund". Låter det komplicerat? Tja, kika på bilden så förenklar det nog en hel del.

Ja som ni ser kan jag bygga ytterligare två märken till men får se vad jag väljer. Formen är ju dock densamma och färgen likaså. Enda skillnaden är hur man sätter trianglarna. Well, det löser sig säker så är det någon nu som vill köpa är det bara att säga till.

Nä, nu måste jag fixa det sist inför morgondagen. Sedan kanske det vore vettigt med lite sömn också. Oavsett lär man nog vara ganska så seg imorgon kväll ändå. Men men, man lever bara en gång!

På återhörande!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar