fredag 16 augusti 2013

Lugn fredag

Hejsanhej!

Även idag har det varit en dag med sol, men även lite regn. Men det har inte hindrat från att vara ute och njuta ändå. Om jag ska sätta verb på allt skulle det dagen nog bli så här:
Vaknat, duschat, vilat, målat, snickrat, båtat, grillat, ätit, målat, klippt gräs,  sovit, ätit, handlat, bilat, soffat och så klart snusat.
Ja, det sammanfattar det hela ganska bra tycker jag. Så med verbens hjälp kan man egentligen förkorta ganska mycket har jag kommit på om man inte orkar skriva eller förklara något längre..hehe

Träffade även på flygets team som skulle åka lite båt. Det gick så där och det var tur att det inte var skarpt läge. Dom har ju en räddningsbåt in case of emergency. Problemet är bara att för det första startade knappt båten och för det andra var dom osäkra på var dom kunde köra för att inte gå på grund. Dom hade liksom inte så där jättebra koll på sjömärken och utprickningar. Jag sa till Ola att OM det skulle hända något så hoppas jag att Sjöräddningen är den enhet som i så fall är på plats först.
Men man lär så länge man lever så när dom kom tillbaka gick det lite bättre, men båten var fortfarande svårstartad. Så det får dom nog se över snarast. Båten då, ja det är en vanlig Buster XL tror jag. Nåja, nog om det.

Imorgon är det lördag och då lovade jag i ett svag ögonblick att jobba lite. Ska bara in en snabbis och röja av lite grejer så det borde gå fort. Sedan ska jag om vädret tillåter fixa lite till ute på klubben. Men bara så länge det inte regnar fixar det sig nog. Även Ola skulle ut en sväng och det är inte otänkbart att det blir lite grill också. Kan vara nice faktiskt. Kvällen är ju ung som man brukar säga så vi kan nog jobba på fram tills det mörknar. Men oavsett är det ju nice att vara ute och pyssla medan man kan.
På tal om klubben har jag inte fått någon rapport än från gänget på lägret men det går nog bra. Idag fredag brukar dom alltid samlas kring en stor taco-buffé där nere på Alholmens Camping för att starta lägret.

Nä, dags att göra lite mat här också kom jag på. Magen skriker så då är det nog hög tid.

På återhörande!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar