måndag 8 februari 2010

Ingen tö, massa snö

Trött som attan nu. Av någon underlig anledning ville jag vidhålla traditionen och se på Super Bowl. Då detta spelar på andra sidan Atlanten blir ju matchstart och inte minst matchslut sent, eller tidigt. Beror på hur man ser det. Men allt gick vägen för New Orleans Saints och det är bara att lyfta på hatten/hjälmen och säga grattis. För er som inte är så hemma i just amerikans fotboll kan jag bara som en liten teaser säga att när det tex är två minuter kvar av matchen kan det i verkligheten innebära 15 minuter. Men det går jag inte in på mer nu.

Man brukar ju säga att precis innan man dör så passerar livet revy. Det hade varit spännande att liksom snabbdö för att se vad som passerar i denna revy. Tänk om det passerar saker man inte alls vill eller om vissa väsentliga saker helt uteblir. Va fan gör man då? Dör man besviken då eller korrigerar man det på något sätt var man än kommer efter livet? Ja, då hade det ju varit bra att liksom få träna någon gång innan så man får den revy man vill och med de händelser som kanske betytt det där lilla extra under olika perioder i livet. Nåja, man kanske inte ska skoja om det men det hade varit synnerligen spännande.

Idag krockar Familjen Annorlunda och Himlen kan vänta…

För att hedra de stupade två soldaterna flaggar alla svenska förband idag på halv stång. Jag vill inte skriva så mycket om denna händelse just nu men att något som detta skulle ske var ju bara en tidsfråga. Jag vill dock bara säga till allt och alla att sluta bråka om landets vara eller icke vara i Affe utan se istället till att stötta så mycket det bara går. Samtidigt måste vi nog se till att förbereda oss på att det kan komma at ske igen. Så det är inte längre bara i amerikanska filmer som det knackar på dörren av någon hög militär.

Läst på Aftonbladet: ” Sverige febrar efter Dolph Lundgren”. Va fan, come on. Hyr någon gammal Rocky-rulle istället….

Nu ska jag funderar lite om man kan bli professor i Muppologi. Jag kommer tillbaka till detta begrepp i ett senare inlägg. Måste bara göra lite research om ämnet och om det ens kan vara juridiskt hållbart. Men jag tror det finna goda chanser om man bara spaltar ner det hela och sedan visar ett färdigt koncept. Om sagt, återkommer gällande Muppologi.

På återhörande!Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar