tisdag 16 februari 2010

Snowman, Bigfoot och Pillekopter...eller?

Vardagen fortsätter och OS är ständigt närvarande på ett eller annat vis. Igår tog Kalla guld och senare sopade Sveriges damer banan med Slovakien i en ishockeymatch som slutade 6-2 till svenskorna. Att just Slovakien skulle förlora var kanske inte så konstigt men det säger kanske lite om Slovakernas motstånd i genrepet då dom slog Bulgarien med 82-0., historiens största seger någonsin i en ishockeymatch oavsett herrar eller damer.
Nåja, vi får hoppas formen håller i sig också för tjejerna med klubba. Imorgon börjar herrarna spela också.
Förresten, hade så klart rätt i gårdagens inlägg. Skrev då att nu skulle vi kunna läsa om Kallas historia och få se bilder från hennes karriär. Mycket riktigt hade både Aftonbladet och Expressen sina egna illustrerade historik. Men visst, många är ju säkert intresserade hur detta fenomen började in bana. Inte illa att ta OS-guld året man fyller 23 år.

Idag har jag gjort lite hyss också men tänker inte avslöja allt för mycket. Personen som kommer få utstå detta hyss hoppas jag dock ta det på rätt sätt. Eller nä, det är faktiskt inte bara ett utan tre olika hyss skulle man kunna säga. Alla noggrant placerade på strategiska ställen. Hm, ja jag ska inte säga för mycket för personen är en av alla er fantasiska människor som läser mina rader här på Ekens Hörna. Men jag kunde helt enkelt inte låta bli nu är jag hade chansen så att säga. Eller var är det man brukar säga, chanser får man inte, dom tar man.

Har skrivit det förr men skriver det igen, älskar Paramores Brick By Boring Brick!
(Är lite Lambretta över hela gruppen skulle man kunna säga.)

Satt och bläddrade i kalendern och inser att våren kommer att gå i ett rasande tempo. Måste bara få till resan up north också veckan innan Valborg. Hm, frågan är om det är snö kvar då men det behöver jag nog inte oroa mig över. Kan bli kul att fara upp, något som jag ju typ tänkt och funderar på i över tre års tid nu. Visst, jag har ju varit upp innan men kom ju inte så långt upp som denna gång. Ska bli trevligt och jag hoppas alla samiska väsen och andra ockulta varelser lämna oss ifred, i alla fall mig ifred.
Jaja, den som lever får se.

Ikväll ska jag se på Snowboard Cross. Såg herrarna fara igår och ikväll är det damernas tur. Det som är bra är att man får följa både kvalificeringar kvar, semi och sedan final på samma gång. Egentligen ska jag väl erkänna att det som är spännande är att se alla som åker ut eller faller på guppen. Men samtidigt är det ju viss underhållning. Minns ni förresten Lindsey Jacobellis finalåk i OS i Turin 2006? Snacka om att falla på mållinjen.

Nä nu ska jag vidare i livet och ikväll blir det även pizza och öl och min gode vän T.

På återhörande!
Eken


P.S EG, jag klarade förbudet mot pizza innan men nu är det ny månad nu du vet. Hoppas du själv har det bra utanför någon korvmojj i..tja Sollefteå..hahaha

P.S 2 Vad hette skidåkaren igår på herrarnas 15km fri stil? Hette han verkligen Pille-kopter...? En flygande..tja?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar