onsdag 10 februari 2010

Short and fast

Japp, så var man tillbaka efter ett kort litet uppehåll. Har varit och är fullt upp med allt mellan himmel och jord. Redan onsdag och bara två hektiska dagar kvar av veckan. Vet ärligt talat inte hur många gånger jag skrivit just ordet hektiskt men det känns som om det genomsyrar hela bloggen. Men samtidigt ligger man verkligen inte på soffan och degar.

I senaste numret av Ulla, dvs kundtidningen för alla som handlar på GeKås i Ullared kunde man läsa lite om personerna som medverkade i TV-serien nu när lugnet lagts sig lite. Hm, trodde ni ja. Denna tittarsuccé har ju verkligen skakat om både varuhus och personal men de flesta är bara positiva. Morgan har nog redan fått sig en kultstämpel tror jag. Jaha, då är det bara att vänta på uppföljningen.

Egentligen är det inte så dumt med all snö. Det innebär ju dels ljusare natur och allt ser lite renare ut också. Men det finns ju gränser och sedan några dagar tillbaka har man börjat rensa innerstaden från alla snöberg för att istället göra ett gigantiskt berg av snö lite utanför stadskärnan. Kan ju bli kul att se när den snön smälter sedan. Förmodligen lagom till midsommar. Hm, just själva smältandet kan faktiskt bli spännande att följa, och synnerligen blött. Frågan är ju bara hur blött det kommer bli och om stadens brunnar är redo att ta emot allt smältvatten. Som sagt, kan bli ett spektakel i sig och med lite tur eller otur kanske man får ta båten till jobbet fram i vår.

Ska rusa nu men återkommer lite senare!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar