söndag 14 februari 2010

Ser du stjärnan i det blåååå, ta en Treo och gå och lägg dig.

Idag är en ganska lugn dag trots att det är Alla hjärtans dag! Blir dock en liten familjesammankomst och jag ska även ta med mig Aslan så lille Johan kan få gose lite med honom. Tror till och med att Aslan är större än Johan. Hm, jo så är det nog.

Blev ingen succé igår för våra kvinnliga skidskyttar. Väldigt synd och kanske finns det trots allt något litet OS-spöke som alltid dyker upp. Jag menar, det har ju liksom hänt förr. Hur många gånger har vi inte haft världsledande idrottare eller lag som fullständigt kraschar så fort dom checkat in i OS-byn. Ja, jag tro att ni alla känner igen detta fenomen. Men vi får hoppas att både skidskyttar och andra kommer igen. Dagens svarta rubriker om fiasko tycker jag kan vara lite väl hårt men samtidigt har vi ju alla satt vissa krav. Hoppas nu bara att dom inte blev helt knäckta utan orkar komma igen lite längre fram.

Måste erkänna att det blev lite zappande igår mellan Melodifestival och filmer. Tycker det var ganska så gräsligt men pausunderhållningen var faktiskt bäst. Det har förresten också hänt förr. Minns ni Melodifestivalen från Malmö för länge sedan då Lasse Berghagen, Björn Skifs och några till gamla folkkära artister gjorde ett schlager medley? Dom sopade ju fullständigt banan med alla andra tävlande och man kunde även läsa i tidningarna dagen efter att man borde skickat dessa personer vidare, ja som grupp då alltså. Hm, ja det var nog första gången även jag insåg att det är stor skillnad på artister och artister.

Visst är det irriterade när de man handlar på kortet inte dras direkt…..

Kollande in de bilder som togs på Kick-offen i helgen så nu börjar jag fylla minnas även de saker som man för stunden av olika anledningar hade glömt. Är dock inga bilder som kommer få något pris beträffande skärpa, innehåll eller konstlärlig andra. Nä, snarare halvsuddiga mästervärk tagna med en mobiltelefon där brukaren inte direkt stod på stadiga fötter. Men you only live once.

Fastnade för en cool låg med Christian Falk ft Pauline som heter Shine. Vet inte men själva gunget känns himla skönt och det är lite Karibisk dans, fest och strandkänsla över den. Ja, ni kan själva lyssna på den här. Sedan kan ni själva bestämma om det blir flipp eller flopp.
Kan överlag säga att jag gillar Christian Falks låtar. Dom är lite udda men har ofta bra gung och han jobbar ju med många kända i branschen som då och då hoppar in som sångare. Robyn är en av dessa och ni har kanske säkert hört låten Dream On som hon brukar framföra.
Hur som helst, känns kul att Christian gått vidare, denna före detta basist i Imperiet.

Nä, dags att traska vidare!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar