lördag 6 februari 2010

Sallad, ett hjärta och en klubba av trä!

Om jag fick välja tror jag att jag skulle kunna äta Cesar sallad varje dag. Är ju hur gott som helst och idag var inget undantag. Till det var det knaperstekta "kycklinghjärtan" men jag går inte in på vad det är i detalj. Kan bara säg att allt i kombination med salladen smakade MUMS!

Tycker Courteney Cox nya serie Cougar Town känns kanske så nära Desperate Housewifes...

Har hört att Melodifestivalen börjar ikväll men det ska jag inte se. Har lite annat för mig nämligen. Sedan är jag egentligen inte ett dugg intresserad av melodifestivalen. Hm, tror knappt att jag minns låten som vann förra året. Nä, det var kanske bättre förr då man kunde nynna alla låtar mer eller mindre flera månader efteråt. Men det verkar finnas tillräckligt många schlagernördar ändå så mitt bortfall är nog förlåtligt. Min första kontakt med just Melodifestivalen var Carolas främling och det var ju inte igår.
Appropå Carola så verkar ju den människan gå från klarhet till klarhet...eller kanske inte. Är ju inte så smart att referera bibeln och på plats mena att katastrofen på Haiti var väntad. Nä, man kanske ska välja sina tillfällen bättre när man uttalar sig om saker och ting. Kan förresten säga att jag har nog aldrig varit någon fan av Carola.

Frågade kassörskan på Citygross när deras ombyggnad ska vara klar. Hon svarade att det nog skulle vara framåt mars april. Jag funderade lite medan jag betalade och tycker det är lite synd om dom tappat kundet under det kaos som nu råder. Man hittar knappt någonting och det är över lag lite meckligt att ta sig fram. Men samtidigt ska det bli spännande att se resultatet. Tyvärr har man ju under årens lopp jobbat in en rutin på hur man ska handla där. Man har liksom ett eget "varv" och man har ofta även skrivit inköpslistan utefter detta kända varv. Men vad händer nu då? Tänk om man måste göra om allt och börja tänka i nya banor... Ja vilket i-lands problem. Man kanske till och med får åka dit och reka innan man storhandlar, för vem vill gå exta meter? Jaja, det löser sig säkert.

Om man har som vana för att göra sig rolig på andras bekostnad brukar det ändå sluta med att det är du själv som får betala det hela på ett eller annat vis.

Tänkte köpa en ny hockeyklubba men såg vad dom kostade. Så där slog snålheten in hos mig och jag får nöja mig med de 2-3 stycken jag redan har. Okej, dom är ganska så hyfsade bara jag tar och tejpar om dom, tror jag. På tal om hockey, kanske skulle man ta och sälja av alla skydd, handskar och annat som bara ligger och samlar damm. Jag ska ju villigt erkänna att jag inte spelar så där aktivt längre. Hm, ja det är egentligen en hel del jag skulle kunna sälja av eftersom jag inte är "aktiv" längre. Vad sägs om ett baseball-handskar, rollerbladeskydd, benskydd (fotboll), dykutrustning m.m. Dock har jag levt efter den klassiska premissen "det är alltid bra att ha" och det är ett under att sakerna överlevt både fru och en och annan sambo. Ja, inte samtidigt alltså men ändå.
Då har jag inte nämnt alla notböcker, trumstockar och annat inom musikens underbara värld som bara ligger och skräpar....SUCK!

Nä, nu ska jag ut i vinternatten och låta denna lördagen fortsätta i samma takt som jorden snurrar. Ni som ska ut på vägarna, kör försiktigt för det är halt.

På återhörande
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar