tisdag 20 april 2010

Am I a Hero or am I a Zero?

Hjältar finns det gott om både i verligheten och i seriernas värld. Några av dessa hjältar är nog Mumintrollen. Inte så mycket för deras hjältemodiga bedrifter i Mumindalen, nä mer för att dom i år fyller 65år. Tro nu inte att dom ska gå i pension bara för det, nä dessa snälla troll och andra suspekta vareler är mer populära än någonsin. Precis som Bamse och Pippi har dessa barnhjältar en otrolig förmåga att var tidslösa men ändå ha en fostrande uppgift. Det spelar liksom ingen roll hur mycket nymodigheter och teknik vi har omkring oss, dessa hjältar finns kvar. Så grattis Mumin till dessa fantastisa 65 år!

Just nu ser vi ett program om en kör som tja...sjunger hellre än bra. Men dom sjunger i alla fall....skumt.

Vulkanen på Island fortsätter att hosta och Arlanda har åter igen fått stänga. Jag börjar inse att avbokningen av in resa norröver kanske var ganska så smart. Men samtidigt känns det så där eftersom det kanske inte blir så många chanser till. Men att fastna på Arlanda eller än värre uppe i Kallax, ja det är liksom ingen option. Hoppas nu bara att man slutar med att smutskasta flyget och flygandet för nu måste väl alla inse flygets betydelse för vår infrastruktur. Gör man inte det, ja då man ni flytta till Pennsylvania och ansluta er till någon Amish-familj. Koppla sedan på er lilla vagn till hästen och lev i fred resten av livet. Men låt för fan oss andra flyga i den mån det går både i tjänsten och på semester. Så det så!

Avslutningen igår av Kommissarie Winter var kanske inte vad man väntat sig, men helt klart sevärd. Jag och K satt och gissade vem den skyldiga kunde vara men båda hade vi fel. Jag brände mig även på tungan på det kokheta téet. Gillar inte ens te....egentligen.
Men på måndag är det dags igen, då med ett nytt avsnitt av Kommissarie Winter. Kan vara nice att ha Winter att se fram emot under våren. Hm, det lät ju lite...skumt.

Okej, får erkänna, I am a Zero. Dricker nämligen Coca Cola Zero. Tycker den är helt ok och socker får man i sig så det räcker ändå. Men inget går dock upp mot en flaska kall mineralvatten från Bergslagens mystiska källa där ute i skogen där det väster tropiska frukter...från tallar och granar. Men det är en annan historia.

Imorgon är det onsdag och veckan vänder. Själv ska jag vända lite tvätt i torktumlaren!

Kram kram
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar