fredag 2 april 2010

The Cykloped!!

Ja då har vi som sagt versionen av en cykloped. Som ni ser är det en cykel som är byggd som en liten moppe. Pakethållaren är bytt mot en extra sadel och det finns även riktiga fotstöd för den stackar som sitter där bak. Hojjen verkar vara väldigt effektiv och det cyklades en hel del på den, inte minst på Phi Phi Island. Nedan är två bilder på cyklopeden, en rätt parkerad och en som är parkerad lite så där på trekvart.
Påminner lite om hojjen som Lill-Björn hade en gång i tiden och som jag och min gode vän T hade roligt åt. Eller nja, det var kanske kombinationen av Lill-Björn och hans sätt att cykla som gjorde det hela lite kul. Nu är det visserligen minst 25 år sedan så denna Lill-Björn är nu ganska så stor...




Hm, bara för att man dricker mycket starköl betyder det inte att man blir stark.
Skummade igenom mina jobbmail som legat lite i träda. Det var tack och lov överkomligt och känns ganska ok att vingla in på jobbet nu på tisdag. Förmodligen kommer hela dagen att gå åt till att komma ikapp och sedan ska säkert många fråga hur man haft det. Hm, kanske lika bra att skicka ut ett massmail till alla kollegor och kort och gott skriva: "Hej, nu är jag tillbaka och resan var bra. Ja, det var sol och varmt i vattnet också."
Well, får se vad som händer.
På flygplatsen i Dubai kan man i deras enorma Tax Free köpa allt från smycken till Bentlys och Ferrai. På flygplatsen i Sharjan var det mest spännande en kamel i gosedjursformat. På flygplatsen i Phuket log alla som stod i butikerna. I Förenade Arabemiraten log inte en jävle. Hm, ja till och med de små killarna och bogserade ut planet från gaten på Phuket vinkade glatt hej då till piloterna efter att dom kopplat loss deras lilla traktor. Hm, inte undra på att Thailand är så poppis. Jag förstår även varför över en kvarts miljon svenskar pressar ner sig i en flygstol för ca 10 timmars flyg till detta leende land. Det är helt klart värt mödan att sitta som ett U under dessa timmar. Tro mig, jag kommer fara tillbaka och redan nu har jag fått en flyktig inbjudan att fara ner julen 2011 tillsammans med Familjen Annorlunda (leeeer) från Norrland. Men visst är det någon familj i världen som jag skulle kunna tänka mig haka på så är det just denna familj, tro mig! Men men, den som lever får se.
Tro det eller ej men jag har också hunnit med en kopp kaffe och Blomman och avhandlat det mesta men utan att egentligen avhandlat ett skit....skumt.
Well, dags att återgå till tvätt och andra asociala sysslor. Sedan kanske man får packa igen och bege sig till Blåkulla....
Glad Påsk!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar