måndag 5 april 2010

Drömmen om Elin..

I en värld som denna kan det vara ganska skönt att då och då lyssna på Led Zeppelins Stairway to Heaven. Då påsken nu är avklarad gäller det att samla kraft till en vår som dock kommer bli varierande med ytterligare resor och ytterligare äventyr.
Imorgon är det åter dags för att jobba igen och det kommer bli helt ok. Som vanligt kommer nog mesta delen av dagen gå åt till att komma ikapp med allt. Men jag har en plan som jag hoppas kommer att fungera och eftersom jag ska iväg på annat efter jobbet har jag ingen stress att få allt klart innan lunch.
Blir förresten då och då påmind om att jag ska jobba i ytterligare cirka 30år. Hur kul är det? 30år är en lång tid men samtidigt hoppas jag att det trots att finns jobb i 30år till. Om inte annat får man kanske skapa sig jobb på något sätt. Men ibland känns ju dessa 30år som 30 miljoner år beroende på vilken sida man vaknar på. Tyvärr hann jag ju inte lämna in tipset så jag kunde hämta hem 214 mille men det kan jag leva med. Jag får väl helt enkelt jobba på i då cirka 30 år till, varken mer eller mindre känns det som.

Jag har nog ätit minst godis i hela Sverige denna påsk.

I en av reseböckerna jag skummade igenom stod att om man blev ormbiten vore det ett plus i kanten om man lyckades döda ormen och ta med även den till läkaren. På så sätt kan läkaren lättare avgöra vilken typ av orm det var och det underlättar eventuell medicinering. Lite längre fram i texten uppmanade man dock till att kanske egentligen inte döda ormen trots allt eftersom det finns ”överhängande” risk att man blev biten igen. Hm, är det sådant som kallas för dubbla budskap?
Man skulle förresten även undvika högt gräs samt inte stoppa in händer i hålor och under stenar. Hm, ja nu fick ju även det sunda förnuftet sig en törn. Alla ni som brukar springa i regnskog, djungel eller sticka in händer i kufiska hålor och gropar på er utlandssemester kan väl räcka upp handen nu…

Mauro Scocco´s låt Sarah håller än idag…

Hm, undrar vilket vårtecken som är mest riktigt. Är det snödroppar, motorcyklar, vägar med tjälskador, fågelsång eller att vinterjackan tvättas och hängs undan? ÄR dock glad som fan att vi fick en rejäl vinter med både snö, is och kyla. Ja, till och med så mycket snö att vissa tröttnade på det. Tänk bara vad många klagade de vintrar det inte kom så mycket snö. Men allt sådan hör till, dvs man ska nog aldrig vara riktigt nöjd. Inte om man är svensk i alla fall.

Hur som helst, life goes on and so do I…or something.

Hej svejs!
Eken

P.S Drömmen om Elin ska nog helst framföras på dragspel tror jag. Kom på det för ett tag sedan på tal om typ ingenting.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar