tisdag 6 april 2010

Livet från den korviga sidan...

Att vakna upp och bara känna att man vill dra täcket över sig igen händer nog alla minst 6 av 7 gånger i veckan. För visst är det ju så att man sover aldrig så gott som när klockan ringer eller tuppen gal. Imorse var inget undantag men masade mig upp och begav mig ut i en kylig grå och trist morgonrusning. Det som slog mig var följande. Kommer man någonsin tycka att det är med morgon och morgontrafik är något charmig och mysigt? Hm, ja det kan man ju verkligen fråga sig.

Imorgon ska jag till tand-doktorn…hurra. Har tack och lov ingen tandläkarskräck utan tycker mer att det svider mer i plånboken än i munnen. Fast nu ska jag ”bara” dit och fila bort lite tandsten och annat skräp. Annars brukar jag gå en gång om året och det kan det vara värt. Dock vet jag inte om det förebygger tandlossning men än så länge hänger gaddarna kvar. Sista hade jag förresten ett litet hål i en gammal visdomstand men den drog vi ut och så var det problemet ur världen.
Att tro på tandfén är väl ungefär som att tro på tomten? Jag har dock aldrig haft någon peng i ett glas då jag vaknat upp.

Idag åt jag förresten korv till lunch. Ååå, denna älskade korv. Måste vara en av de mest underskattade livsmedel som finns. Å andra sidan har jag insett att antingen gillar man inte korv alls eller så bara avgudar man korv och skulle kunna äta det dygnet runt. Ni som äter korv då och då eller tycker att korv smakar så där, ja ni är nog outbildade. Ett exempel på korvens succé är ju dess förmåga att kunna variera sig. Man kan börja dagen med en frukostkorv, sedan lunchkorv för att därefter äta falukorv till middag. På kvällen framför TV´n tar man sig en ölkorv och sist men inte minst den klassiska Bullens varmkorv som nattamat. Snacka om att detta fenomenala livsmedel passar in när och var som helst på dygnet. Och då har jag inte ens nämnt all form av påläggskorv. Sist men inte minst får vi heller inte glömma bort klassikern grillkorv…



Trots att vi flyttat om våra arbetsplatser på jobbet så fick jag i alla fall med mig bilden på Kari Traa som flyger på ett gupp upp och ner. Tror hon får hänga med lite till faktiskt.

Nu till veckans läsartävling. Vilken låt börjar med denna text? Rätt svar finner ni längst ner på sidan om ni vänder skärmen upp och ner.

“Another day has gone, I´m still all alone
How could this be, you´re not here with me.
You never said good bye, someone tell me why
Did you have to go and leave my world so cold?”

Kan man reta gallfeber på någon som redan är febersjuk och saknar galla?

Well, nu är det nog dags att traska vidare i livet.

På återhörande!
Eken

P.S Nu är det tillåtet att ha jeans på sig på anrika Ritz i London. Jeansen ska vara hela och rena och får inte vara slitna. Denna nymodiga dresscode gäller dock bara vid frukosten...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar