söndag 11 april 2010

Sunny Sunday, soon Monday.

Efter att ha legat och stirrat upp i taket en stund var det nog dags att stiga upp. Solen både sken och värmde så illa kvickt fattades beslutet av att ta oss runt sjön med Rollerblades. Fan, det kommer jag få sota för imorgon kan jag lova. Att åka 6km på Rollerblades utan någon egentlig träning eller uppvärmning bör sätta sina spår. Får se om jag kan resa mig ur sängen imorgon. Men vi tog oss runt dock inte på någon ny rekordtid men det var nice i alla fall där i solen.
Annars har helgen trots allt varit trevlig. Hade lite onda aningar om att det hela skulle sluta i total kaos men det löste sig riktigt bra. Jag har både varit social, ätit och druckit gott, vilat samt varit effektiv i hemmet. Kanske är det just så helgerna ska vara istället för att sova bort dom och vakna som ett UFO klockan 15:00 och tänka, jaha..shit, det var den dagen det.

Kastar in en liten bild på en annan typ av socialisering samt träning. Varje dag klockan 16:00 samlar alla svenskar där på Koh Lanta, eller ja alla som har hus i området, för att spela volleyboll. Måste erkänna att det var en pärs utan dess like. Tänk er själva att spela beachvolleyboll i 40 graders hetta. Inte undra på att alla efter matchen sedan rusade hem till sina hem för att kasta sig ner i poolen. Men men, gäller ju att hålla sig i trim även under semestern.


På tal om sysslor i hemmet, visste ni att OBH Nordica på bara 6år vuxit från att i princip varit okänt till att idag ha en varumärkeskännedom hos oss konsumenter på nästan 96%. Det om något är ju en framgångssaga så bröderna Thomas och Peter Ek har verkligen träffat rätt. Till och med jag har faktiskt saker i hemmet just från OBH Nordica. Extra spännande är ju att man på så kort tid lyckats sopa banan med alla andra kände märken så som Braun, Siemens, Elektrolux och andra giganter inom hemelektroniken, inte minst gällande köksredskap. Men som sagt, bara att lyfta på hatten.

Några av er undrade om familjen Alicia Stadin gillar fjällen så är det nog så. Eller finns det mycket annat i den familjens liv som liksom gör att fröken J i familjen inte riktigt hinner uppdatera sitt skrivande. Så jag kan ju säga till er andra nästan gång den är uppdaterad så slipper ni läsa om familjens lilla äventyr där i fjällen…

Ikväll är det åter dags för Livet på Laerkevej…hurra! Fattar dock inte hur man kan gilla den serien men det är väl bara för att den är så där typiskt dansk. Eller beror det mer på att ens hjärna är så där lagom på gång en söndagkväll eftersom man vet att söndagen är sista dagen på ledigheten. Dock vet jag att många har en hel del söndagsrutiner. Vissa äter kanske alltid middag med sina föräldrar medan andra ALLTID måste se Sportspegeln. Det mest udda inslaget jag vet om är personen som varje söndag år in och år ut alltid lagar hela veckans matlådor på en och samma gång. Nu ska ni inte tro att personen gör en enorm bytta med spagetti och köttfärsås, nä här talar vi om olika maträtter som tillagas denna dag. Vet inte om det handlar om karaktär och disciplin eller ren och skär dumhet. Tack och lov är vi ju alla olika men ibland kan det kanske gå lite till överdrift. Som sagt, det var söndagens rutiner det, och då har jag inte nämnt alla ni som besöker kyrkan varje söndag.

Nä, nu ska jag själv fortstätta med mina egna söndagsrutiner...eller kanske hitta på nya.

På återhörande!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar