måndag 5 april 2010

Golf och en galen norrman!

Idag var det tidig premiär i dubbel bemärkelse. Golfsäsongen är tuff så här på våren. Gräset är brunt, svingen dålig och det är kallt. Lille Johan och jag provade så gott det gick men som ni kan se av bilderna förbyttes entusiasm kanske snabbt till total ofokusering.


Vila är viktigt när man spelar golf. Då kan det vara skönt att lägga klubban i gräset och vila lite. Man ska ju inte ta ut sig i onödan och absolut inte så här tidigt in på säsongen. Där var Johan ett föredöme.



Humöret var ändå på topp och i brist på snö kunde man lika gärna göra gräsänglar. Att mamma sedan får mer tvätt var det ingen som brydde sig om...tror jag inte i alla fall. Men snart blir gräset grönare, svingen hittar tillbaka och mössa och vantar kan bytas mot mer ändamålsenliga kläder för golf. Men som sagt, det ska börjas i tid.


Hoppas förresten att ni alla haft en underbar påsk, med eller utan snö. Men håll ut, det vänder det snart och här i södra delarna av landet börja isen släppa och fåglarna sjunga.
Nu för tiden ska man tydligen köpa sina CD-skivor på Statoil...
"Kvällen var trevligt och buktalaren hade dragit ner många skämt tillsammans med sin lilla docka i knäet. Sista skämtet handlade om norrmän och alla i publiken skrattade gott. Plötsligt reser sig en man i publiken och berättar högt och tydligt att han som norrman inte alls uppskattade att det drogs hemska Norgehistorier. Buktalare blev lite ställd men bad så hemskt mycket om ursäkt. Då blev norrmannen ännu mer förnärmad och pekade på dockan och sa, -Det är inte dig jag är är på utan den lille jävlen du har i knäet..."
På återhörande!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar