fredag 23 april 2010

Can a frog ride a bike?

Veckan är nu slut och det känns mer eller mindre som om den inte existerat samtidigt som man verkligen insett att den de facto existerat. Fattar inte vad som hänt samtidigt som det hänt en hel del. Men med arbetsdagar som snittat 14-15 timmar per dag är det inte så konstig om allt annat mer eller mindre bara hamnat i någon typ av gråzon. Inser att även kommande vecka kommer se likadan ut men efter det hoppas jag det tunnas ut lite. Egentligen skulle ja ju haft semester kommande vecka men det finns inte tid till det tyvärr. Hm, visst låter det hemskt att inte ens ha tid till semester….hm skumt.

Om att pumpa en cykel....
Detta är en historia om att pumpa en cykel. Det stod en cykel i ett förråd som behövde luft i både fram och backdäck. Att köpa en pump var cykelns ägare för snål för utan beslöt att ta ner cykeln till den centrala cykelhandlaren som har en pump utanför sin butik. Med cykeln på cykelstället for ägaren ner till stadens inre kärna. Att parkera bilden kostade 25kr. Efter uträttat ärende och välfyllda däck samt lite andra ärenden uträttade kom ägaren tillbaka till bilen. Cykeln hängdes upp och ägaren satte sig i bilen för att genast upptäcka en lapp på framrutan. En fin liten parkeringsbot på 300kr då tiden för de så surt förvärvade tjugofem kronorna hade gått ut. Vad lär man sig då av detta? Jo, det är billigare att lämna cykeln hemma!!!!

Hoppas ni alla såg TV4 dokumentären igår om Flight 009. Då kanske ni fattar varför det varit flygkaos de senaste dagarna på grund av vulkanen…

Egentligen är skallen ganska tom just nu och det har nog resulterat i att de senaste dagarnas inlägg inte vinner något pris på högre akademisk nivå. Då frågar ni er kanske varför jag inte bara struntar i det rakt av. Men nä, riktigt så illa är det inte, än i alla fall. På tal om inget så har Anna lånat en BMW Cab ett tag nu. Dessvärre har det ju inte varit väder för att åka ner-cabbat, än mindre att liksom köra gata upp och gata ner och visa upp sig. Så själv föredrar jag ett riktigt tak än så länge.

Avslutar med en bild på Kermits förberedelse inför Tjejtrampet. Han ska vara med som uppvärmare och speaker har jag hört. Men som den gode medborgare han ju trots allt är så tänkte han föregå med gott exempel. Way to go Kermit!!!




På återhörande!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar