tisdag 13 april 2010

Blod, svett och kalla kårar.

När ni andra sitter och glor på Desperate Housewifes tätt följt av Cougar Town kan ni tänka på mig som sitter och..tja jobbar. Kvällsmötet idag slutade i fiasko och ett nytt möte planerades till den 27:e april. Problemet är bara att då skulle jag vara på annan ort men för att trö salt i såren skulle jag vara på ett helt annat möte den 28:e april, även då skulle jag vara flera hundra mil hemifrån. Så nu har jag lite problem...suck.
Men skam den som ger sig, jag bara SKA uppåt i landet så det så!

Appropå problem, om man är skyldig banken 8 miljoner har man problem. Om man däremot är skyldig banken 800 miljoner, då har banken problem. Där har ni början till tändstickskungen Ivar Kreugers fall...

Annars har dagen varit helt ok, det har liksom gått i 200 knyck. Jag kände knappt av den där enorma räkmackan vi käkade till lunch men så behövde jag kanske denna energi. Hastade direkt efter jobbet till ovan nämnda möte och landade hemma lagom till att solen gick ner. Så ikväll blev det ingen fin solnedgång bevittnad på altanen. Men man kan inte få allt...

Fick lite skit från ett gäng Östersupportrar som tyckte jag var lite väl negativ kring premiären som Öster förlorade. Men ser man till statistiken har inte Öster vunnit en premiärmatch sedan år 2000. Japp, tyvärr men det är svart på vitt liksom. Truth can be painful...

Om ens mamma avslutar telefonsamtalet med "tack för att du ringde" betyder det nog att man kanske är lite dålig på att ringa....eller?

Verkar som vissa mössor nu landat runt om i landet! Kul faktiskt, trots att det inte riktigt är säsong. Men inför nästa vinter kommer dock ett gäng tjejer vara väl rustade för att klara kylan och då med en kulturell skatt på skallen. Japp, talar förstår som den så bespottade stickade OS-mössan. EG, Evve och Nella har nu var sin och ytterligare två är på gång. En norröver och en åt väster så att säga. Jag hoppas nu bara att dom alla kan samlas och ta en gruppbild, eller kanske man ska säga muppbild. Men men, allt är EG´s fel då hon gnällde så förbannat över detta "svenska" hantverk så jag kunde bara inte låta bli. Men så är jag som jag är, och hon som hon är... PUSS!

Bara älskar Hipp Hipps version av melodikrysset...

Imorgon ska jag förresten ge mig på något som nog ingen vågat sig på innan. Jag ska pruta på radioreklam. Vet inte om jag kommer att lyckas men det är värt ett försök. Så, nu är det upp till bevis Angie!! Take it or leave it!

På återhörande!
Eken

P.S Nästa 80-talsfest kommer enbart att innehålla låtar av Style och Mauro Scocco. Tro mig, deras klassiska låtar håller än idag och kommer definitivt hålla en hel kväll. För vem vill väl inte hoppa lite till Vill ha dig och Fantasi för att sedan varva ner i baren då Sarah skrålar i bakgrunden. Fast under låten Dover Calais kan det vara läge att ta en rök eller pisspaus.... Men som sagt, låtarna håller än idag och är 100% nostalgi. I alla fall för oss sorgliga själar som föddes i slutet av 70-talet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar