söndag 17 mars 2013

Även en ful fisk kan smaka gott!

Hej hej!

Helgen har gått i solen tecken, ja i alla fall idag. Söndagar är ju som dom är men samtidigt känns det skönt att dom finns. Helgen har över lag varit ganska lugn, lite som en helg bör vara. Hade ganska mycket på agendan men den reviderades kraftigt.
Idag har jag och Pierre kikat på upplägget kring sommarens Barncancertramp. För er som inte vet vad det är handlar det hela om en kombination av motion och välgörenhet. Alla pengar går oavkortat till Barncancerfonden och det kostar 100kr per deltagare. Förra året var lite av en text och trots det trampade nästan 600 personer iväg, allt från elit till motionärer. Den äldsta var 80år och den yngsta ca 8 månader, så bredden ska man inte klaga på.
Ja, nu är ramarna satta inför årets upplaga och det ska bli kul att vara med och arrangera detta. Om inte annat känns det en vettig sak att göra faktiskt.
Ja, jag får säkert tillfälle att återkomma till detta jippo och tack vare fjolårets succé så ska loppet även köras i fler städer i år. Allt efter den gode Pierres initiativ förra året, coolt!

Det som var mindre vettigt var ju min present som snickrades ihop förra veckan inför sambons något skeptiska överseende. Men jag kan lugna er alla, presenten gjorde total succé, ja annat vore ju konstigt. Ny pryder den en hylla på jobbet och det är helt okej. Den får stå där tills någon av tvillingarna tar hem den helt enkelt.
Ni kan ju själv se om det är likt...eller inte.
Okej, att den är snygg är kanske att ta i, snarare fulsnygg med betoning på ful. Men det är trots allt tanken som räknas. Däremot dröjer det nog länge innan jag bygger något liknande faktiskt. Har ju dock en person i min direkta närhet som snart fyller 30 men där tror jag knappas en present i denna stil skulle uppskattas. Hm, ja vi få la se vad som händer.

Nästa års upplaga av Vasaloppet tog slut på 10 minuter!

Det är inte så smart att fira ett mål i fotboll med en Hitler hälsning. Men det lyckades en grek göra för ett tag sedan. Nu är han avstängd från det grekiska landslaget på livstid och han väntar även straff från klubblaget. Hm, som om inte grekerna hade nog med problem, samtidigt som man ju kan säga att order hjärnsläpp tog en hel ny dimension.

När vi ändå är inne på idrott så är det premiär i kväll för säsongens Mästarnas Mästare. Vi får väl se om denna omgång blir lika spännande och poppis som föregångarna. Men visst, allt hänger ju på vilka som är med. I år ska bland annat Magdalena Forsberg och Helena Ekholm vara med så för alla andra deltagare kan vi ju hoppas att inte just skidskytte är med bland grenarna.

Jaja, nog om det. Nu tar vi nya tag och ser fram emot en nu vecka med jobb, jobb och så lite jobb till.

På återhörande!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar