onsdag 6 mars 2013

Ska vi grilla?

Hej!
Kaoset fortsätter på jobbet fast det är till viss det ett ganska så organiserat kaos trots allt. Händer saker hela tiden och trots att man är överallt och ingenstans känns det som om man inte får något gjort alls. Konstigt men så är det kanske. Mitt i allt skulle vi fira ekonomichefens födelsedag och för att få lite socker i oss hoppades vi ju att tårtan skulle smaka bra. Men tjii fick vi, fanns ingen tårta, bara ett gäng exotiska frukter så som kiwi och någon annan konstig sak som jag inte kan namnet på. Men å andra sidan fick vi ju lite C-vitamin. Jubilaren själv fick en Global-kniv som vi skramlat ihop till. Han sa visserligen att han inte skulle skära i några kostnader med just den kniven så det känns ju bra.

Idag är även Kungen och Drottningen i vår lilla stad. Jag har dock inte sett skymten av dom men tydligen ska dom få äta middag på Residenset ikväll med vår landshövding som värd. Tydligen har kungen alltid ett rum där på residenset som är färdigt med bäddad säng och allt, OM han skulle ha vägarna förbi någon gång, ja ni vet lite oväntat. Själv tycker jag det låter sjukt feodalt...

Nä, nu är jag faktiskt trött som attan och ska bli skönt att ta sig hemåt, käka lite mat och sedan lägga mig på soffan. E ska väl ut och springa i det fina vädret men det avstår jag från. Fast man kanske skulle göra det för att bli piggare och rensa skallen lite. Fast idag cyklade både jag och E till jobbet så eventuellt hinner jag rensa skallen lite på vägen hem ändå.
Men men, att ligga vid poolen i ett varmt land hade faktiskt varit skönare...

Kan nämna att det är min fot så synd på bilden nere i vänstra hörnet om någon undrar. Kan även meddela att jag har två fötter men bara en kom med på bild. Ja, nu vet ni det. Tid och plats för bilden är Påsken 2010 vid poolen vid hotellet i Phuket. Jaja, vad är väl en bal på slottet...

En sak som slog mig nu är att trots att klockan närmar sig 18 så är det fortfarande ganska så ljust ute. Härligt! Snart kommer våren och allt vad det innebär. Hm, om vädret blir fint kanske man skulle primärgrilla till helgen. En kollega grillar dock året om men så extrem är jag inte. Sista året snyltade jag rätt mycket på Usses grill av förklarliga skäl men min egen samlade mest damm. Förutom den gången då jag använde grillen som underlägg och satte en engångs-grill ovanpå gallret. Där har ni höjden av lathet kan man väl säga. Nåja, i år ska jag nog grilla lite mer i alla fall om nu vädret tillåter.
Vad ska man grilla då...tja..kanske en korv..eller två...




På återhörande!
Eken


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar