söndag 10 mars 2013

En liten, en stor och en mitt emellan.

God kväll!

Ja så var ännu en helg till ända. Om veckorna går fort gör ju även helgerna det kan man säga. Men nu har jag i alla fall rensat lite i förrådet och släpat ett stort lass skräp till soprummet. Lagom till det började det snöa...bläää. Men jag kom en bit på vägen i alla fall och fick lite beröm av E att cyklarna har lite bättre plats. Innan fick man plocka ut cyklarna med vördnad och viss försiktighet för att inte få en hockeyklubba i skallen eller välta ut någon färgburk eller annat som stod i vägen. Men ska fortsätta röja när vädret blir bra igen.

Har även hunnit med ett styrelsemöte. Tror vi satt och hade möte i ca 3,5h och ändå fick vi lämna lite saker till kommande möten. Ändå tycker jag inte vi liksom svävade iväg allt för ofta utan agendan var helt enkelt så pass lång med tunga punkter. Men men, nu är bollen i rullning och man kan väl säga att säsongen 2013 börjar bli verklighet.

I helgen köpte vi en ny påse bilar, denna gång något så svenskt som en påse kombibilar. Har faktiskt inte sett dom innan så det är kanske en special edition eller någon form av svensk specialitet.
Vi svenskar har ju alltid haft en förkärlek till just kombibilar. Konstigt egentligen men så har det varit i flera decennier nu. Har själv haft 4 olika kombibilar genom åren, 3 Volvo och en BMW. Ja, nu vet ni det.

Idag avled förresten Prinsessan Lilian. Hon blev hela 97år. Hon har ju egentligen aldrig gjort något större väsen av sig mer än att hon var gift med Prins Bertil, ni vet motorprinsen. Ja, hon har liksom alltid funnits där. Men nu är hon borta.

Nu vankas ännu en vecka jobb, och en vecka som enligt diverse väder-medier ska bli sjukt kall men snö och blåst. Det känns ju så där kul nu när man trodde våren var på gång. Snön är i princip helt borta här men just nu är det åter vitt igen. Temperaturen sjunker för varje timma och jag har faktiskt glömt peta i sladden till motorvärmaren. Nä, nu är jag trött på minusgrader faktiskt. I want heat and sun.

Nåja, den som lever får se. För oss vanliga dödliga människor är det bara att bita i det sura och omogna äpplet och liksom haka med livet på dess berg och dalbana.
Nu ska jag äta rostade mackor med räkost och dricka vatten spetsat med Blossas äppelglögg. Låter kanske inte så gott men nöden har ingen lag. Eller snyltar jag på E´s blåbärssoppa...

På återhörande!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar