tisdag 26 mars 2013

Bananas are for monkeys...and kidz!

Hejsan svejsan!
I vänta på att näsa meeting ska börja passar jag på att skriva lite trams och flams här i stället. Gårdagens besök på varuhuset gick bra och vi fick med oss allt vi skulle ha samt lite till. Trots att det vara löning kände butiken ganska så tom på folk. Men man kanske väntar till onsdag eller torsdag innan den stora påskhandlingen ska göras. Nu har vi i alla fall proppfullt i både kyl, frys och skafferi. EG skulle minsann bli stolt över mig om hon såg hur det ser ut. Lyckades även komma ihåg att köpa en el-visp faktiskt. Blev en lagom hi-tech från OBH Nordica. Så nu kan vi vispa igen.
Blev man hungrig kunde man få en en banan också. Själv avstod jag för dels är jag ju vuxen och del tycker jag att bananer är the fruit from hell. Ja, det är inte riktigt min favvo om man säger så, och har aldrig varit.

Kvällens behållning var dock Kinderäggen. Det behövdes inte mindre än 8st innan det blev Jack Pott. Hur pass vuxet det är kan man ju spekulera i men nu fick Svamp Bob...sin Svamp Bob.
Chokladen fick E äta, jag gillar inte den. Men hon gav upp efter ett tag och förmodligen vill hon inte ha mer Kinder choklad på väldigt länge. Reste av leksakerna slänges förutom en liten cool bil som dom lyckats klämma in i ägget. Men som sagt, det viktigaste var Bobben...hehe

Nä, får skriva mer senare!

På återhörande!
Eken

P.S Solen skiner från en klarblå himmel även idag men kylan består....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar