torsdag 14 mars 2013

Pyssel utan knyssel...

Hej hej!

Så var det bara en dag kvar på denna vecka. Kommer hända en hel del imorgon men det ska nog gå bra. Först ska jag och E lasta in en frukost till hennes kollegor i bilen. Sedan vidare till jobbet och jobba ca en timma för att sedan sätta mig möte. Därefter blir det lite tårtkalas men jag har leasat ut inköpet till Svamp Bob eftersom jag själv inte hinner. Efter lunch kommer så dagens överraskning. Vi har nämligen ett tvillingpar som fyller 36 år imorgon. Då vi är som vi är på jobbet så ska detta firas på ett speciellt sätt. Tårtan kommer passa bra men presenten, tja jag vet inte riktigt vad man ska säga men den är mycket speciell och totalt världsunik. Eller vad sägs om detta?
Ja, jag vet inte vad man ska säga. Men visst blev den snygg? Till saken hör att tvillingarna är en kille och en tjej, Mange och Mia. Jag lovar att presenten kommer bli fullständig succé samtidigt som min käre sambo ansåg att jag var fullständigt sjuk i huvudet när hon stegade in i en lägenhet som luktade lim, spritpenna och målarfärg. Ja, men man har ju kul i alla fall. Jag brukar säga att det är ju det där lilla extra, det där lilla galna och det där med glimten i ögat som man vinner på i längden. Så denna present kommer göra total succé det är jag säker på.
Vad gick kalaset på nu då, tja ca 150kr som jag anser är väl investerade pengar. Allt är även inhandlat på Panduro och vill man pyssla så är ju Panduro en bra affär att besöka.

Ja, ni som läser detta ser ju presenten först av alla så ni får inte säga något....annars måste ni döden dö. Men visst är det coolt...hehe

Ja som ni förstår får stackars E, och till viss mån även H utstå en och annan udda grej som sker här hemma eller i min omedelbara omgivning. Men va fan, man lever ju bara en gång och det är alltid bra att ha någon form av projekt igång. Sedan kanske inte alla kommer i hamn men jag måste nog säga att de flesta blir ju trots allt av. Flygplanet blev dock ingen succé men det berodde mer på platsbrist och att jag tröttnade på att gå runt och snubbla på det här hemma. Men en raket blev det ju trots allt.

Ja, här hemma händer det alltid något, den saken är säker.
Kermit och H är i alla fall goda polare. Men det gäller att se upp för leken är inte helt ofarlig, i alla fall inte för Kermit. Vore lite synd om H satte sina vassa gaddar i honom allt för många gånger så all lek sker under visst överseende av en "vuxen". Sedan försöker vi undvika att Kermit återlämnas kladdig och dan och med skum lukt....

Well well cykelställ. Snön ligger kvar och nu sjunker temperaturen. Navelsträngen till motorvärmaren är på plats och det är dags att avsluta denna dag med dusch och andra kvällsrutiner. Imorgon vaknar vi upp till den ny dag, nya möjligheter och som ni nu vet, nya galenskaper.

Men vänner, man lever bara en gång, glöm inte det! Och till sist, Nobody dies  a virgin, life will fuck us anyway!

På återhörande!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar