tisdag 19 mars 2013

Fokus fokus eller Hokuspokus?

Hej!
Ja dagarna flyger fram och denna dag vet jag inte var den tog vägen. Det känns som om det är måndag och sedan fredag. Det som sker däremellan vet jag inte riktigt men fort går det. Efter att ha suttit i möte i hela dagen är skallen rejält seg. Känns som en spann oblandad cement eller liknande. Men till skillnad från några av de andra typ hundra möten man sitter i per år så var detta ett bra möte. Ett möte som vi kanske egentligen skulle haft för ett år sedan men bättre sent än aldrig.

Ja så ser det ut, man sitter och fundera, knappar lite på datorerna, surpla lite kaffe och ännu mer funderande och knappande på datorerna. Fast själv körde jag lite old school också för som ni ser hade jag även ett anteckningsblock och lite papper med mig. Jaja, tänker inte gå in på det är med mötet och möten mer nu för mycket är även affärshemligheter. Så skriver jag mer måste jag döda er sedan, något som jag tycker känns lite dumt. Så jag stannar här.

Ja, det har blivit långa dagar men det är ju en del av jobbet på gott och ont. Ändå har jag hunnit med ovanligt mycket idag. Jag har fixat E´s present, pantat burkar, skrivit ett protokoll och tankat bilen. Har även i sedvanlig ordning meddelat Anna i Linkan att ännu en arbetsdag är till ända, ja liksom stämplat ut...Kul människa det där måste jag erkänna på alla sätt och vis!

Nu är det andra delen av "Kändis hoppet" och det som liksom i början kände som viss B-stämpel verkar arta sig ganska så bra och det känns allt mer seriöst. Ett och annat magplask blir det ju, något som E påpekade. Vi funderade nämligen på om vi skulle se Kändis Hoppet eller Bygglov. Men E kom på att det kan ju vara lite kul att se just ett magplask så därför rattade vi in 3an istället för 4an denna afton. I bakgrunden surrar tvättmaskinen och ute viner vinden. Ja, satan vad det har blåst idag och vindarna har varit iskalla. Känns verkligen som Sibirien ute nu och om man får tro SMHI så kommer det att förbli vinter i minst tio dagar till. Vad som sedan händer vet vi inte för jag tror inte man kan se längre fram än tio dagar....

Just det, en rättelse. Ni kanske tidigare läste om spektaklet Smeralda, båten som ägs av the Ruling family of Dubai. Tydligen har båten bytt namn och heter nu Sea Stallion!! Är lite mer stake i det namnet kan man ju säga. Men jag måste själv erkänna att jag gillar Smeralda mer..
Men men, oavsett namn, visst är hon en mäktig skapelse, eller hm..nu är det ju en han...förvirrande!

Med lite snabb matematik baserat på båtens bränsletankar insåg jag att jag hade inte kommit många nautiska mil om jag så tankat upp hela min årslön...
Jaja, man kan inte få allt här i livet.

På återhörande!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar