onsdag 13 mars 2013

Hårdmacka med kräkost

Hej!
Ja så har halva veckan gått. Trots att datumet visat på alla otursnummer ett, dvs tretton har dagen varit helt okej. Som ni tidigare kunde läsa gjorde jag en insats för laget i stället för jaget som betalade sig väl och det kommer väl betala sig ännu bättre framöver hoppas jag. Nu ska jag ju betala EG´s liv och uppehälle av någon underlig anledning...kanske.

På tal om jobb och insatser så läste jag om mannen som i blev hjälte i Australien då han jagade bort en han från badstranden. Men hemma i England där han bodde blev han allt annat än hjälte. Han fick nämligen sparken bums pannkaka. Varför? Tja, han var tydligen sjukskriven från jobbet.... Ja så kan det gå. Snacka om att gå från Hero to a Zero...

Hm, känns som om TV4 till viss del har lite torka nu. Snart börjar Fångarna på Fortet igen. Känns inte det lite familjen Flinta? Programmet visades ju för så länge sedan att TV4 fanns liksom. Alla minns ni väl Gunde och Agneta Sjödin i högform. Detta måste ju typ varit i början på 90-talet och nu är det 2013. Som sagt, Flinta är bara förnamnet.

Vi har idag även fått en ny Påve. Inte för att jag bryr mig ett endaste dugg faktiskt. Men såg att han är 76år och kommer från Argentina. Konstigt, men man väljer ju alltid påvar som är mellan 75 och döden känns det som. Men det är kanske vad som krävs för att bli påve, dvs man har vigt sitt liv åt Gud och kyrkan. Ja, på tal om Flinta liksom.

Dagens fråga, eller rättare sagt ni ska få gissa vem där.
Här kommer lite ledtrådar:
Född 1987 i Libanon och växte sedan upp i stadsdelen Norra Fäladen i Lund. Gick ES på gymnasieskolan Spyken och har sedan gjort lite allt möjligt här i livet.

Ja, den kan ni fundera lite på. Rätt svar kommer framöver här på Ekens Hörna. Fina priser utlovas till den som kommer fram till rätt svar. Hm, nja plats 1-3 får pris, ni andra får äran liksom.
Annars brukar jag inte anordna så många tävlingar, inte här i bloggen i alla fall. Tycker det finns nog med tävlingar på nätet. Är själv en av dom som bitvis översvämmas med mail om diverse tävlingar med otrooooliga vinster...bara man gör si och så och har man otur har den där otroooooliga vinsten kostat dig en jävla massa pengar. Lite som den moderna tidens koka soppa på en spis. Hm, ja det tycket jag var en bra liknelse.

På tal om soppa, nu ska jag äta lite blåbärssoppa!

På återhörande!
The Blueberry

P.S Ganska så omogen rubrik, I know men jag det är min blogg och jag sätter vilka rubbisar som helst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar