torsdag 4 april 2013

A bottle of water brings life to a dry throat

Hej!

Så var dagen över och det kom att bli en lång dag, men ack så effektiv trots allt. Ja, jag tror man kan vara nöjd med dagen faktiskt. Men det sista jag gjorde i dag på jobbet var att samtala med min chef och uppdatera honom lite om vad jag egentligen gör om dagarna. Han betalar ju ändå min lön, eller tja han attesterar min lön i alla fall. Men dagens avrapportering var helt ok och ju mer bekymrad han blev, desto nöjdare blev jag eftersom det var ett tecken på att jag minsann inte rullar tummarna om dagarna. Slutklämmen blev dock kanske inte vad jag räknat med då han sa att om jag ville var det okej att gå in och jobba i helgen. Kändes lite lurigt också för trots att det inte var något tvång kändes det samtidigt som en stilla vädjan. Jaja, vi får se hur det går.

Ja, snart är det ju helg igen tack och lov. Just denna helg har vi celebriteter i stan och det var inte svårt att se vilket hotell dom bor på.
Bussen stod prydligt parkerad framför stadens Stadshotell men jag tror knappast att några av spelarna hänger i baren, i alla fall inte innan matchdagen. Men spelar man i landslaget ska det ju så klart synas att gör det. Hm, om man skulle stiga upp tidigt har man kanske chans att få äta frulle ihop med tjejerna men nä, jag hoppar. Jag frågade om E också sett bussen då hennes jobb ligger på samma gata men dagen till ära hade hon gått ut bakvägen, mao på en helt annan gata. Jaja, inget stort att se egentligen när allt kommer omkring.

Kvällens föreningsmöte tog över tre timmar trots att vi faktiskt hastade igenom de sista punkterna på agendan. Men mötet var bra och vi hann komma i mål med en hel del punkter som vi haft hängande över oss, så det kändes bra. Det som kändes mindre bra var att en av våra medlemmar i styrelsen av personliga skäl dessvärre bett om att få kliva åt sidan. Hm, ja ibland blir ju inte livet som man tänkt sig. Men i sann klubbanda så kommer vi lösa det hela på bästa möjliga sätt, det är jag säker på. Sedan att jag själv blev en av det som är en ganska så stor del i lösningen, ja det är en annan femma. Men tack och lov fick jag E´s välsignelse för det också när jag kom hem. Jag fattade ju liksom beslutet utan att ha talat med henne innan. Fast å andra sidan, I still have my own life...
Den enda som kanske skrattar ihjäl sig som fan är EG men det får jag ta. Å andra sidan skrattar jag minst lika mycket åt hennes så drastiskt minskade tjänsteresor....eller hur.

Med ca 5 avgångar och lika många arrivals om dagen samt ett och annat charterplan på helgerna så kan ni själva räkna ut att det handlar om en flygplats som inte direkt hamnar i topp gällande resenärer eller flighter. Med andra ord en ganska så liten flygplats där livet går sin gilla gång och där det är samma personer som tankar, lastarbagage, checkar in, röjer snö och släcker bränder. Att någon då bemödar sig att bombhota denna lilla flygplats så hela stället får stänga måste ses som årets bedrift i onödigt handlande. Men det skedde faktiskt idag. Ja, än är inte den sista idioten född så sant som det var sagt.

Ha det gott så hörs vi!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar