söndag 21 april 2013

Ett så där inlägg...

Hej hej!

Vilken härlig helg vi haft! Det har faktiskt känts som om man laddat batterierna nu och kan ta sig an en rejäl arbetsvecka utan problem nu. Så tack solen och tack värmen. Tyvärr ska det ju regna lite i veckan men det är väl smällar man får ta. Men jag är helt klart nöjd med helgen som varit!

Minns ni den klassiska basen Area 51, ett ställe i Nevada som många förknippar med UFO´s och annat hokus pokus. Saken är ju den att denna plats finns på riktigt och är en viktig bas för det amerikanska försvaret att testa allt från raketer till flygplan på. Basen även även en liten filial till Edwards Air Force base som ligger några mil västerut i Kalifornien. Men just Area 51 har mer eller mindre odlat myten om sig själv som just ett mystiskt ställe. Tro fan det när det är där man testa allt möjliga och omöjliga farkoster. Det är inte undra på att oinvigda tyckt sig tro att det är UFO´s som flyger i luften. Nu för tiden testas och flygs även en hel del drönare från basen, ja ni vet obemannade plan som är på tapeten nu som riktiga killer machines.
Men myten om Area 51 kommer nog alltid att finnas så länge vi lever. Inget vet ju dock vad som egentligen hände där på 50 och 60-talet. Det går fortfarande rykten om att man har eller i alla fall har haft ett "riktigt" UFO där, något som självklart regeringen tystat ner. Men samtidigt var det en som sa, hur tror ni man kommit på tekniken med Stealth?

Hm, nä jag orkar inte skriva så mycket mer just nu, men lovar återkommer mer i veckan!

På återhörande!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar