onsdag 17 april 2013

To pass the test!

Hej!
Det råder bråda dagar för lille K som snart ska iväg och resa igen. Han lämnar jobbet redan imorgon för att följa med Malin till London. Dock kom vi på att det nog var dags för Kermit att resa legalt, dvs med ett riktigt pass. Sagt och gjort, han fick kontakta polisen och sedan ambassaden.
Ett pass please!
Så där, passet är på plats!

Japp, allt går ju att lösa. Så nu kan vår allas lilla vän fortsätta resandet runt i världen. Det som kan ses som mest skrämmande är att alla kollegor som nu är ute och far faktiskt har förlikat sig med att även lille K ska med på resan. Snacka om att ha dåligt inflytande, hehe.
Nu kanske några av er undrar om inte detta är jävligt tramsigt och onödigt. Tja, det får stå för er, min på min avdelning är vi 16st anställda (vuxna) där samtliga faktiskt tycker hela detta koncept är askul. Det livar liksom upp den annars så trista vardagen och så fort någon är iväg på semester ser vi som är kvar hemma med spänning fram emot första rapporteringarna från Kermits äventyr. Så vi kör på så länge vi kan och så länge Kermit håller. Punkt slut finito!

På återhörande!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar