fredag 26 april 2013

Himmel och Pannkaka

Hej!

Ja så var det helg igen, en helg där det säkert kommer handlas som attan. Vi är ju in en lönehelg och förmodligen ska säkert många passa på att förnya garderoben, köpa saker till trädgården eller tja, bara handla mat liksom. Men vi går ju helt klart mot ljusare tider och det ska vi inte klaga på.

Igår var det pannkasorgie av stora mått. E och H ( Hanna..faktiskt) skulle bjuda på pannkakor till frukost för sina kollegor. Har nog aldrig sett så mycket smet, äggskal och över lag ganska så kladdigt kök. Men det gick bra och ut kom ca 50 pannkakor.  Men dom hade kul i alla fall och tydligen var det en uppskatta frulle, om något mäktigt. Nu har vi pannkakor hela helgen för det blir en hel del över.


Kan meddela att det luktar fortfarande lite pannkaka hemma trots att vi vädrat ut så gott det går. Jag är själv inte någon fanatiker men en då och då kan jag äta, då gärna med någon sliskig röra till som man kan rulla in i pannkakan. 

Hur som helst, helgen blir som sagt en helt annan helg också, en helg som redan nu kommer innebära vissa förändringar. Kan bli spännande men samtidigt känns det ovanligt bra ändå. Jag förstår det inte riktigt själv men kanske är det alla omständigheter runtomkring som gör att man känner som man gör. Men visst, tar väl ett tag att låta det sjunka in och förlika sig med att allt inte blir som förr, men samtidigt som det liksom blir som förr, men ändå inte. Hm, komplicerat det där. Men det kunde varit och känts värre. Skumt skumt.

Nä, nu ska jag ut i solen lite. Sedan iväg och uträtta en massa ärenden.

På återhörande!
Eken


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar