onsdag 3 april 2013

Heartbeats

Hejsan!
Hm, blev en liten längre dag än vad som var väntat men ibland blir det ju. Dock en helt okej dag med hyfsad värme..peppar peppar. Då vi bor som vi bor har vi grymt bra koll på när resten av stadens invånare också tycker det är bra väder, i alla fall de som gillar att röra på sig. För när nu första riktiga "värmen" och solen är framme kan jag meddela att det mer eller mindre är kö rund sjön. Det springs, joggas, promeneras, rastas hundar och så fort gruset är borta kommer även folket med rollerblades. Just nu pågår också en tävling mellan olika företag i bygden då man ska traska runt med stegräknare. Även Elins jobb är med så hon kikar nästan lika mycket på stegräknaren nu som på telefonen. Även vi har varit med en gång i tiden men jag lyckades sabba min stegräknare av någon konstig anledning men fick tack och lov hämta ut en ny. Men har man hund brukar stegen rusa iväg ganska snabbt. Just nu passar det utmärkt att just E har räknare för om det är någon som ränner just nu så är det hon, ja i jobbet alltså.
Men just nu ränns det minsann nada. Hon kom hem vid 21:30 efter att ha besökt ett gäng lantbrukare och ligger nu som en död sill i soffan med en minst lika död hund. Dock är H nöjd att matte är hemma. Jag har fått agera lite lill-husse under kvällen och det har funkat bra. Han ser förresten rätt kul ut den lille H...
Han ar alltid en egen liten välkomstkommitee när matte är hemkommen i de fall dom inte kommer gemensamt. Men när allt är över är han lugn igen och kunde gladeligen posera för trött lill-matte. Hm, eller man kanske ska säga plast-matte. Jaja, nog om det.

Vi har fortfarande inte sett något krig på Koreahalvön men vi (mina kollegor) talade lite om det på lunchen och alla var rörande överrens om att det ändå känns olustigt att läget är som det är. Det är ju inte direkt "rätt" person som har dessa vapen och annat. Men jag hävdar fortfarande att om han så smäller av en gevärskula kommer Nordkorea endast vara ett land i historieböckerna för kommande generationer. Ok, kanske lite väl starkt uttryck men att Kina som är deras största och typ enda allierade skulle vilja starta indirekt krig med exempelvis USA, nä det finns liksom inte. Och skulle Kina kriga skulle nog hela världen bli drabbade vare sig vi vill eller inte. Hm, ja inte lätt det där med politik, samtidigt som det faktiskt är intressant....i all sin tråkighet.

Jaja, nu har E vaknat till liv och fått i sig lite av sin paj. Det blev "lite" över från hennes födelsedag kan man säga så typ alla matlådor de senaste två veckorna har handlat om paj. Men imorgon har jag lovat att laga hamburgare istället, snäll som jag är. Hm, om man rent av skulle grilla....hm...
Ja, så får det blir, grillade hamburgare med bacon, cheddar cheese, sallad och annat mumsigt!
Denna åt jag faktiskt i Dubai!

Nä, rövare och pirater. Nu stänger vi denna butik för idag och så kliver vi in i the world of John Blund. Känns som om det behövs faktiskt. Ytterdörren är låst, hunden rastad och sambon är..hm försvunnen....?? Nä, hon har visst redan lagt sig!

På återhörande!
Eken


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar