lördag 20 april 2013

Så kom den då....äntligen

Hej hej!

Ja så, kom den äntligen, våren! Ja det kändes så i alla fall. Trots att det är helg har denna dag verkligen inte sovits bort utan det har varit ömsom snickeri, ömsom lite sol och ömsom lite pysslande med båtar m.m.
Kermit har njutit i solen nästan hela dagen och som ni ser var han inte sen att inta hängmattan. Men han fick även följe med ut till klubben för jag tyckte inte han skulle lata sig hela dagen. Där ute fick han posera med L och J som bjud med honom ut på sjön men tyvärr hade vi ingen passande flytväst.
Ja, det har varit en bra dag och jag hoppas verkligen att det är början på varmare tider. Känns lite som ödets ironi att nu när hockeyn är över är det liksom hög tid att lämna alla vinteraktiviteter åt sidan och istället börja fokusera på sommaridrotter.

På tal om idrott har man nu tydligen fångat in samtliga som var misstänkta för bomberna i Boston. Får man tro nyheterna har man jublat och firat i Boston nu när man fått reda på att alla är gripna, ja en av dom är dock skjuten till döds men ändå. Nu börjar dock det kanske svåraste jobbet, att försöka hitta svaret på varför. Men men, skönt att dom fixade dessa idioter så man slipper undra vilka det var. Ni står London Maraton på schemat och imorgon håller kanske hela världen andan. Men från organisatören har man lovat att man har bra koll på säkerheten men man har ändå både dubbel och trippelkollat vissa saker. Så nu håller vi tummarna för att London slipper liknande tråkigheter.

Ja, solen skiner och ska göra så även imorgon. Då blir det mer snickeri och lite annat pyssel. Det gäller ju att passa på tänkte jag. E ska mickla med jobbet hela dagen så det passar bra att jag kan mickla med mitt. Helgens leksak är för övrigt en illröd Mazda Miata som helgen till ära även körs nercabbad. Något som även K-man gillade...

Okej, det handlar inte om något stundande 40-års kris eller så, bara en passande sommarbil nu när sommaren kanske äntligen kommer till vårt avlånga land. E drömde sig bort lite och sa att tänk om det blir kanonväder från och med nu ända fram till första september. Hm, ja det hade ju verkligen inte varit dumt. Tänk er själva konstant sol och värme i nästan fem månader i streck! Det hade minsann varit nice men samtidigt hade man nog blivit lite orolig för det där fenomenet växthuseffekt och global uppvärmning. Men visst, både glass och försäljning av läsk hade nog nått rekord. För att inte tala om grillkol och briketter. Hm, men det hade varit coolt att kunna grilla varje dag konstant i fem månader. Jaja, den som lever får se...

På återhörande!
Eken


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar