tisdag 23 april 2013

Strejk breake!

Hej hopp!

Dagen har varit som vanligt, mao sjukt mycket att göra som vanligt. Nästan alla kollegor känner samma sak och det känns till viss del skönt. Nu går vi lite i väntans tiden då Transport eventuellt går ut i strejk. I stora drag är det ca 24 terminaler som lägger ner jobbet. Effekterna blir i så fall omfattande, inte minst för oss. Har vi tur kanske vissa av våra leverantörer "hubba" i Köpenhamn och sedan köra direkt men just nu vet vi inget alls. Ja, livet är inte lätt, men vem har sagt det.

Idag tog jag mig även i kragen och cyklade till jobbet. Det visade sig funka kalasbra, inte minst på hemvägen. För en gångs skull hade jag full storm men åt rätt håll så det kände som om man nästan seglade hem. Behövde knappas trampa, snarare bromsa. Ja, det händer minsann inte så ofta. Även E kom hemseglandes och funderade på att kanske ta en extra tur bara för att det gick så fort, ja med vinden i ryggen alltså.

Imorgon är det dock tid för att vara ut på sjön igen. Förmodligen kommer vi frysa ihjäl men det får man räkna med. Jag har visserligen planerat att ha de tjockaste kläder och seglarställ jag har men det kan ändå bli sjukt kallt. Som jag nämnt ovan ska vinden hålla i sig. Men med vantar och mössa på kommer det säkert gå finfint. Egentligen ska jag hålla en låg profil denna säsong men vi får se hur mycket jag kommer blanda mig i, eller bli inblandad i. Men ska bli kul att få guppa lite på vattnet i alla fall. Så länge vi slipper regnet är jag nöjd.

Nä, nu ger jag mig för idag. Allt jobb och annat meck börjar faktiskt ta ut sin rätt.

På återhörande!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar