tisdag 9 april 2013

En lång tradare...

Hej!
Japp, veckan ramlar på och redan tisdag vilket i sin tur gör att det är onsdag imorgon och vips är halva veckan över. Men solen fortsätter skina men kylan är kvar.

Ja, nu händer det en hel del och det är minsann knappt man hinner sitta ner på jobbet. Men tack och lov är det kul. Har kommit på att det ganska bra att för en gångs skull få använda hjärnan lite. Så att komma hem mentalt trött är ganska så nice faktiskt. Vi har stora projekt på gång med spännande resultat och att vara en del i dessa projekt är absolut stimulerande på alla sätt och vis, trots att det innebär en och annan övertidstimma. Tur i oturen har E en liknande situation på sitt jobb så det ekar ganska tomt här hemma.

Dagens hästnamn, Calle Kvalster! Han är en pigg d-ponny som rids av Kajsa i Ponnyallsvenskan...eller åt. Men men, Calle Kvalster is the name.

Nu har jag fått min "lilla "lastbil också, ett vrålåk på 25,25meter, ja om det skulle varit i verkligheten. Ekipaget är en vanlig fjärrbil med dolly och trailer.
Ja, så ser den ut, my truck. Vissa av er tycker säkert det är trams men det struntar jag i. Snart kommer lite andra saker också så håll utkik. Det är i Ekens Hörna de mest konstiga saker kan dyka upp, men det vet ni ju redan.

Nä, måste vidare nu men återkommer lite senare.

På återhörande!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar