tisdag 29 september 2009

Allt på en och samma gång..

Apan också, det höll på att gå riktigt illa idag. Kunde inte hitta en av mina resehandlingar. Trots att just denna suttit på kylskåpsdörren ett bra tag och sedan legat i en mapp så var den puts väck. Kände hur kallsvetten kom krypande och kunde se hur en viss person på Fortv mer eller mindre skulle döda mig för denna fadäs. Kan meddela att jag har fortfarande inte funnit denna resehandling men eftersom vi lever i ett elektroniskt samhälle så hade jag all nödvändig info i mailform. Tacka fan för att jag inte hade slängt just DET mailet. Så nu kommer jag att kunna fara iväg och jag kommer även att få fortsätta leva ett tag till för nu ramlade jag ju av listan över dödsdömda på Fortv.damens lista. Phust!!!!
Fan..hade varit riktigt jobbigt att meddela att, tja du..jag kan inte fara iväg för jag hittar inte behövliga resehandlingar. Usch ja, jag vågar inte ens tänka tanken på vad som skulle ha hänt då.

Såg att kära E hade varit och kommentera mitt senaste inlägg som vanligt. Kul tjej det där och hon verkar inte nöja sig med det lilla heller. Skumpa i duschen…tja är man finsmakare så är man. Men visst, ska man fara iväg ett tag så ska man ju. Kraaaaaaaaaaaam E!!
Lite spännande med två resande personer i ett hushåll men visst, det funkar ju det med.

Igår lyckades jag slå på TV:n när det var reklam på 3:an, 4:an, 5:an 6:an, 9:an och Discovery samtidigt. Vad säger ni om det!

Ja det börjar dra ihop sig nu och vissa i gänget har redan givit sig av. Ska bli obeskrivligt kul att ses ska ni veta. Finna olika orsaker till att just detta möte kommer att bli extra kul och att sedan ha gott om tid att vända och vrida på olika saker är inte heller dumt. Kommer nog inte bli en lugn stund och samtidigt blir det en hel del utbildning. Men sammanfattningsvis handlar det om att skaffa sig ännu mer livserfarenhet fast under mycket speciella former.
Lovar er att om möjligt peta in en eller flera bilder från detta event på något vis. Beror lite på hur tillgången på teknisk utrustning kommer vara där på plats men på något sätt kommer jag säkert kunna lösa det också.

Ikväll ska jag ut på sjön förresten. Trots att det är lite stressigt blir det skönt att få lite frisk luft. Solen skiner faktiskt nu från en klarblå himmel och det bådar gott eftersom det kanske kommer förbli ljust några minuter längre. Just det, har jag tillfälle skulle jag ju fota lite också på både det ena och andra. Sist men inte minst blir det säsongens sista seglarkorv med bröd, hoppas jag.
Hur som helst så är bilen fullproppad med kläder så jag ska banne mig inte frysa ikväll. Däremot glömde jag mössan…igen.


På återhörande!
/E

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar