fredag 25 september 2009

Pack och pick,Pick och pack

Meddelade kära EG att det nog faktiskt fick bli till att packa redan denna helg. Såg i min kalender att veckan kommer att gå i rasande fart och det kommer knappast finnas tid till att greja så mycket då. Så nu vet ni vad jag ska göra i helgen,bland annat. Har även lite andra projekt somjag måste lösa men det borde jag också hinna med under helgen. Sist men inte minst får jag betala månadens räkningar också men det hade jag ju helst varit utan. På tal om pengar EG, skulden är nu betald, tro det eller ej.

Emmapemma har åkt söderut över helgen till mor och far men kommer tillbaka på söndag. Om jag känner damen rätt kommer helgen bli till att sova. Om inte annat behöver hon det nog mer än någon annan. Kom förresten att tänka på en bra text som till viss del båda har fog för att fundera lite på.

"Frusna på en strand flög vi med drakar medan tiden flöt i land,
Vi var barn som ingen ondska kunde nå, himlen var så blå..
Nu tar molnen mark, jag var förblindad av att solen sken så stark.
Men mina ögon kommer alltid le mot dig, kan det begäras mer av mig…
Älsking jag vet hur det känns, när broar till tryggheten bränns,
Men tiden har jagat oss in i en vrå, himlen så oskyldigt blå…"

Tja,fråga mig inte varför,men tycker den är ganska så passande.

Årets nyhetsanka måste kort och gott vara Anna Anka. Orkar egentligen inte bry mig om hennemen samtidigt verkar hon ganska cool. Vad hon sedan egentligen har innanför pannbenet är juupp till var och en att bedöma men jag tror faktiskt att en och annan här hemma trots allt ärganska så avis på henne. Synd bara att det är så få som vågar erkänna det. Men samtidigt är detverkligen ingen person som jag själv ens skulle vilja äta middag med. Men alla är vi ju olika. Konstigt att det oftast är mer vanligt och accepterat att kvinnor gifter sig med rika män än att fattiga män gifter sig med rika kvinnor. Å andra sidan kanske det utbudet inte är lika stort som det finns rika män. Och för alla unga blonda tjejer som "faller" för alla dessa medelålders män så är det nog i förstahand storleken på plånboken mer än storleken på picken som är det avgörande, så det så!!

Heroes you may talk about, legends never dies...

Måste kanske ta och tacka Em rejält för att hon är så förstående. Vem skulle annars acceptera att bara låta en mig fara iväg på denna sak utan gråt, skrik och slag i dörrarna? Å andra sidan kanske det är ett rejält tecken på både mognad och trygghet. Känns samtidigt helt underbart att honkommer finnas kvar när jag kommer hem...om jag kommer hem. Eller ja, det gör jag ju på ett eller annat sätt. Men som sagt, vissa personer är bara så underbara. Lovar att make it up to youas soon as I can. Det har du mitt ord på tjejen!

Är fortfarande lite så där uppe i varv efter förmiddagens möte som ni kan läsa om i mitt tidigare inlägg. Fattar inte att det skulle förlöpa så pass bra som det gjorde med raka svar,utbenade oklarheter, nice prisbild och ömsesidig respekt för varandras behov och processer. Alltså, hade det varit en kvinna så hade jag banne mig nästan friat... Men nu var det ju inte det...

Well, kommer avrunda nu men återkommer.
/E

1 kommentar:

  1. Åhh raring du är bara bäst, saknar dig redan
    Emma

    SvaraRadera