söndag 27 september 2009

Blommor och bi..bil...

Helgen rullar på och det känns som om jag varit överallt och absolut ingenstans. Men ändå har tiden bara rusat fram. Har hunnit med K-Rauta för att spana in nya handtag till köket, kikat inpå Mio för att spana in ett nytt köksmöblemang och sist men inte minst varit på Blomsterlandetoch köpt blommor. Japp ni läste rätt, JAG har köpt blommmor. Fick dock ett brutalt uppvaknande då jag insåg att blommor gjorda av plast/tyg är fan så mycket dyrare än riktiga blommor. Men det väl priset man i så fall får betala om man inte är så bra på att vattna. Nåja, blommor inhandlades och även en påse lecakulor. Dock stod jag och dividerade lite med migsjälv om det var nödvändigt att köpa dessa kulor.
Hade ju säker något annat att lägga i bottenpå krukorna, men kom fram till att det enda som kunde komma i närheten var Kungsörnens snabbmakaroner. Så det blev trots allt en påse lecakulor. Det kändes lite konstigt att köpa blommorna men nu har jag dock bestämt mig för att hemmet ska se ut just som ett hem.

Har ju tusen andra projekt i skallen som jag kommer att påbörja i början av november. E har ju givietvis kommit med lite tips och trix men på det stora hela är det dockmina egna idéer som kommer att förverkligas. Budgeten för hela kalaset kommer väl stanna kring10000kr om jag har tur. Men då är det ju soffa och tapeter som är den stora kostnaden. Men men, lovar att ni alla ska få se resultatet sedan.

EG, var inte meningen att få dig att gråta men du vet precis vad jag menar. Du om någon vet ju trots allt det, ja och så Emmapemma förstås. Men ni har ju tack och lov en oförskämt god kontakt och det är jag glad över.*Ler* Men det är ju trots allt som så att vissa vänner tar man en fika med och andra öppnar man sig till helhjärtat. Som ni vet har alla ett hjärta, bara storleken som varierat. Att EG´s hjärta ens får platsi kroppen är ju ett mirakel i sig.
Men som sagt...tusen tusen och tre miljoner tack för att Du finns!

Tror jag har ett litet problem. Har kört min BMW nu i över en månad och tror nog att jag framöver kommer byta bil och då blir det förmodligen en BMW igen. Attan, jag som varit så insnöad på att köra Volvo. Har ju förbrukar en XC70 och sedan en "vanligt" V70 och visst, det har ju varit bra bilar. Men tyvärr kära Volvovänner, nästa bil blir nog åter en BMW. Håller min tidsplan samt mina ekonomiska kalkyler så kanske jag byter redan nu till våren. Men men, den som lever får se.

Jag hann förresten laga middag igår kväll till syster med familj. Det blev en köttfärslimpa med lite extra knorr så att säga. Jag finhackade nämligen ner en ölkorv för att få lite annan smak. Sedan lindade jag in den i bacon, något som visserligen är optional. Tro mig, det blev kanongott och det hela serverades med både kokt och ungsstekt potatis. Sist men inte minst vevade jag ihop en brunsås med skyn från köttfärslimpan, mölk, soja och litevetemjöl. Maizenan var slut i deras hem..*S*Så vänner, ni som tror att jag bara kan steka falukorv och koka snabbmakaroner, tja släng er i väggen! Mat har alltid varit ett stort intresse och kommer så att förbli.

Oroliga personer har hört av sig gällande mitt äventyr där på Östersjön som jag skrev om i förra inlägget. Men jag kan lugna er, vi hade både flytväst och livlinor. Att segla med livlina är dock inget bekvämt men å andra sidan finns det andra vägar att sätta sitt liv på spel. Tro mig, att förlora en besättningsman överbord mitt i natten i full storm skulle vara värre än att dela cellmed Hannibal Lector. Hur denna livförsäkring ser ut kan ni faktiskt se på bilden på bloggens förstasida. Visst man är ju lite begränsad i sitt rörelsemönster men man vänjer sig. Sedan har man varken tid ork eller lust att springa omkring mer än nödvändigt på en båt i full storm mitt i natten. Men åter igen, säkerheten kommer alltid i första hand.

En gammal tjejkompis på gymnasiet skrev en gång i ett studentinlägg följande om mig:
"Önskan om att vara lång kompenseras av vin, kvinnor och sång." Jaja, tack för den Jessica...

Dock är jag ingen sångare och jag är även väldigt sparsam när det gäller vin. Så då är det ju bara en sak kvar..hehehe Nåja, har ju varit varierande framgång med det men sånt är livet. Hade nog inte haft det roligare om jag sjungit och druckit en massa vin ändå.

Appropå golf. Jag tycker det är mycket roligare att titta på alla figurer och annat som man kan sätta på klubborna som skydd än själva klubban i sig. Säger kanske en hel del om mitt intresse för denna sport.

Ikväll ska jag och Tintin käka på Donken. Det är han faktiskt skyldig mig men det kommer säkert att bli trevligt. Sedan är det ju alltid trevligt när man själv slipper att betala.

På återhörande!
/E

1 kommentar:

  1. Bara 5 dgr kvar......de du...........

    Från vem??? skrattar DU vet vem.........

    SvaraRadera