tisdag 1 september 2009

Ny månad, nya möjligheter

Att fatta beslut här i livet kan vara bra och dåligt. Men någon sa att fattar man inget beslut alls kommer man att ångra sig. Ju mer man tänker på det kommer man till klarhet med att man kanske generellt sett i av alla de beslut man fattat så är ungefär hälften helt fel och resten är bra beslut.
Så tror jag faktiskt det kan vara. Tänk efter, vilka stora eller små beslut har DU fattat låt säga, hm de senaste fem åren. Fundera sedan på hur dessa beslut slog ut och du kommer nog inse att kanske inte alla blev som du tänkt dig medan andra kanske blev tipp topp.

Nu har jag lite drygt en månad på mig att samla ihop mitt liv och därefter kommer det bli en hel del förändringar. Som jag nämnde kommer Kajsa Varg att sparka på mig som fan om jag fattar det minsta lilla felaktiga beslut, men samtidigt stå bakom mig. Känns lite skumt men samtidigt helt okej. Vidare så kommer jag att renovera och tapetsera min interiör där hemma för att riktigt få en nystart.

Jaha, nu har vi en rymdgubbe uppe i luften igen. Hoppas allt går hans väg. Lite spännande är det allt trots att jag själv inte är någon astronaut. Men vi håller tummarna här nere på moder jord att han kommer välbehållen tillbaka.

Min gode vän nämnde en gång att uttrycket: Alla har ett hjärta, bara storleken varierar. Funderade ganska mycket på det och håller med om att det stämmer. Jag menar, även om du har ett hjärta av sten eller ett hjärta av guld så är det ju trots allt ett hjärta.
Under helgen som var aktualiserades denna tanke men jag tror att det kommer lösa sig. Mitt hjärta är stor, inte minst för mina kära fyrbenta vänner som jag självklart funderar en hel del på. Frågan är bara hur ska man tacka det på rätt sätt? Jag är på väg att fasa ut alla saker men ska jag även plocka ner bilder och fotografier. Hm, ja det tål att tänkas på. Men jag kommer ju aldrig att kunna radera bilderna på näthinnan och tur är nog det.

Tror nog att det handlar om att våga hålla distans. Just detta ord distans har kommit att eka i skallen den senaste tiden. Det är faktiskt ett ganska bra ord och det har ett brett spektra. Att hålla distans eller att vara distanserad behöver dock inte betyda något negativ, snarare tvärtom. Att hålla distans kan även innebära att man respekterar en uppkommande situation eller händelse. Man finns lite där bakom utan att verka liksom, men skulle det hända något så kan man rycka in eller hoppa fram och vips är man där bredvid.
Jaja, det finns säkert hur mycket som helst att ägna detta ord men just nu är ordet Distans ganska så viktigt för mig.

Just det, jag har en bot battle kvar och den måste jag ta nu i veckan men det kommer nog gå bra. Kan berätta mer om den i senare inlägg.

So long!
E

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar