söndag 13 september 2009

Let it rain....

Jaha..då var denna helgen också snart över. Har dock varit en ganska lugn och skön helgdär man gjort allt det som man inte gjort innan utan blivit liggandes. Jag har även hunnit med att vara social både här och där så jag är nöjd. Har dock även gjort något jag aldrig gjort tidigare och heller aldrig kommer göra, trorjag. Är väldigt olikt mig och kan väl ses som smått skumt. Men men, man lever bara engång och kanske kanske är det ytterligare en sådan sak på gång framöver. Men allt ärenbart i förberedande syfte, inte minst personligt. Känner att jag måste få grepp på en sak innan jag försvinner ett tag. Men men, glöm detta så kanske jag återkommer senare med vad det egentligen är.

Annars fortsätter bitarna att falla på plats i mitt liv. Rapporter inkommer med jämna mellanrum om att hundarna har det bra och jag börjar komma mer i fas med framtiden. Att öppna posten är inte längre ett problem och jag ser även en växande hunger i mig själv igen. En hunger som helt kom av sig för ett tag sedan. Känns faktiskt bra, bara inte allt går helt åt pipan nu bara för att jag kanske en gång för alla äntligen ser sakeroch ting på ett annat vis. Men som EG säger, världen ligger för dina fötter, du är fri,du är ung och du är hungrig. Ok,kanske bäst att förvalta det på bästa möjliga sätt...
Har börjat florera många "E" i livet nu så det gäller att hålla isär dom. Men det ska nog gå bra det också. Förresten har ni klurat ihop det kvinnliga alfabetet än? Om inte så ärdet bara att kämpa på. Är lite som ett korsord utan hjälp av bilder. Ok, är själv ingenhöjdare på korsord och det hjälper inte heller om jag har bilder eller ej. Så det så.
Förresten, varför bloggar man egentligen? Är det ett sätt att förmedla sitt privatlivrakt ut i cyberspace eller är det ett sätt att bara informera nära och kära om läget? Är det för att om möjligt tjäna pengar på reklam eller är bara ett sätt att säga attman har alldeles för mycket tid över? Tja, jag vet inte. För egen del har jag ingen aning om varför jag började. Har ju gått lite i vågor men ändå. Har ju varit ganska dåligt med inlägg den senaste tiden men tänkte att när nu så mycket annat händer och sker så kan jag lika gärna blogga lite också.Än så länge har ingen klagat...tack och lov..haha. Men men, så länge har har något att skriva så skriver jag och skulle jag få enorm skrivtorkaså kommer jag förmodligen att ta en paus.
Hm, ja det hade verkligen inte varit dumt att kunna tjäna en slant på skrivandet. Frågan är ju bara hur det skulle kunna gå till. Kanske får följa Kajsa Vargs råd att en vacker dag ge ut en bok. Boken om mitt liv som mig själv. Om den sedan blir en bästsäljare vet man ju inte fast det hade varit kul. Dock är jag lite osäker på om jag skuller skriva ieget namn eller via spökskrivare. Fast pengarna ska jag ju själv ha i så fall och inte något spöke.

Nä, ska vidare i natten men lovar att återkomma inom kort.
/E

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar