lördag 19 september 2009

Att sukta eller att drömma...

Hej hej på er!
Som ni ser har jag ändrat layout i bloggen nu. Vet inte om den är bättre eller sämre men det ser ju i alla fall lite mer modernt ut. Kommer även att i mån av tid och även tillfälle lägga in andra bilder. Nu är jag dock ingen mästerfotograf men något ska jag nog kunna få till tror jag. Dock ska jag ändå försöka att vara hyfsat anonym här i cyberspace ett tag till.

Har insett att det börjar dra ihop sig nu. Tyvärr kom det annat mellan som gjort att tankarna varit på annat håll men konstigt nog bekymrar det inte mig så jättemycket. Det är mer livets gång men samtidigt kunde ju detta skett vid en annan tidpunkt. Men jag tror att allt här i livet har en mening och det är bara att inse fakta. Men jag kan inte låta bli att tycka synd om andra i min omgivning som inom den närmsta tiden verkligen har ett och annat att tänka på nu. Låter jag ego, tja kanske men jag har varken tid, styrka eller tålamod att gräva djupare just nu. För jag är säker på att vad som än händer så handlar det kort och gott om just livets gång. Å andra sidan är det ju något som händer oss alla förr eller senare...

Dagen har annars varit bra. En tripp till Outleten gjorde susen. Tack och lov var det inte jag som traskade hem ca 3000kr fattigare. Men det kanske det blir en annan gång. Annars måste jag säga att det är en hel del fina saker och kläder. Sedan kan man ju ha synpunkter på priset men visst, generellt är det billigare. För en annan som gärna dressar sig i lite mer kläder av märke så är priserna på North Sail, Henri Lloyd ochPolo samt Sebago helt okej faktiskt. Kan vara skönt att inte bara springa omkring i Gant eller Red&Green. Nåja, blir säkert fler besök där, det är jag säker på.

Har aldrig förstått mig på all reklam för kvinnliga hygienartiklar faktiskt. För det verkar vara som så att just när det är dags så är kvinnan på sin topp. Det ska tränas, klättras i berg, jogga och annat som egentligen kan vara fysiskt ansträngande. Men alla andra dagar i månaden så vaddå? Ska dom vara soffpotatisar då? Well, finns säkert en tanke med det också men samtidigt är jag glad att jag är man. Å andra sidan hade det inte varit dumt att äga ett sådant företag. Pengarna hade ju rullat in oavsett liksom. Men som sagt, för oss män ter sig denna reklam ganska så skum och samtidigt vet nog alla att blod är tjockare än vatten och dess färg är och kommer alltid att förbli rött! Nog om det.

Sitter och funderar lite på kommande vecka. Ser att jag fram till torsdag kommer ha det så där, men efter det så lugnar det sig. Har en magkänsla av att det kan bli en ganska så händelserik vecka men samtidigt måste jag lägga band på mig själv kring vissa saker. Veckan efter det kommer förmodligen gå ett rasande tempo och ingen är gladare än jag omså bli fallet.

Mitt i allt kom jag på att många människor nog aldrig är riktigt nöjda, har ni tänkt på det.Har man en sak suktar man ofta till något annat. Det kan vara sin privata situation, detkan vara jobbet, familjen, ekonomin eller hus och hem. Men den där suktan finns liksom hela tiden närvarande. Men vad suktar jag själv efter? Ärligt talat vet jag inte detjust nu. Det kan bero på att det som jag kanske suktade efter för ett år sedan är verklighet idag, vem vet. Att sukta kan samtidigt vara ett sätt att få vardagen att te sig enklare. Lite som drömmar. Drömmar kan driva oss att göra oväntade saker, dock på samma sätt som suktan kan göra. Ja, alla har vi säkert något vi suktar efter om det så är efter en annan person eller en annan livsituation. Kontentan är dock att jag tror att suktan och drömmar är något som vi människor ska ha och till viss del faktiskt må bra av.
Men se bara till att suktan och drömmarna inte övergår till maniska tankar eller blir någon typ av fixering. Då kan det faktiskt rent av bli farligt.
Själv suktar jag inte efter någon person, men drömmer om många. Det är faktiskt en ganska så stor skillnad.

/E

2 kommentarer:

  1. Att drömma är gott, speciellt drömmarna om dig... sen att förverkliga drömmar tja män raring det är en annan femma, kanske man inte ska försöka ens, ....
    E

    SvaraRadera
  2. Att sukta är nyttigt , att drömma är sunt, att vela är ett tillsånd. Att leva är en konst..
    Men vi behöver alla dessa för att må bra..
    Kajsa V

    SvaraRadera