onsdag 23 september 2009

Dagen efter...

Var orolig att jag skulle vakna upp med en begynnande förkylning imorse men tack och lov slapp jag det. Vädret igår på sjön var ju verkligen inte det bästa men kanske var det kläderna som räddade mig denna gång.
Undrar om Karin blev förkyld? Fast hon hade ju dock det goda omdömet att bära mössa då jag själv endast hade keps.

Hade förresten ett ärende hemma på lunchen idag och passade då i all hast på att svepa igenom utbudet på tv så där kring lunch. Det var minsann inget spännande alls. På tv4 visade man avsnitt 5789 av gamla klassikern Hem till Gården. Minns ni den vänner? Fast nu har man moderniserat den lite så nu heter den kort och gott Emmerdale. Undrar om det finns någon stackare som sett varje avsnitt sedan starten, men det gör det säkert.
På tv6 var det också en gammal serie som heter Married with children, på svenska Våra värsta år. Ja ni vet historien om familjen Bundy. Det är amerikansk sitcom när den är som sämst. Men på tiden det begavs var det ju säkert kanonkul. Men idag känns det bara gammalmodigt och en aning sexistiskt.
Ja, då där rullade det på och när jag kikade på SVT2 var det något finskt program som i sig var lite kul. När någon talade finska så var texten på svenska och när man talade svenska så var texten på finska. Snacka om att bli schizofren…
På Eurosport så cyklade dom och det såg jäkligt jobbigt ut…

Som några av er uppmärksammat så skriver jag inte så mycket om vad jag gör annars om dagarna, dvs mitt jobb. Det är helt självvalt och jag tycker inte det är så mycket att blogga om faktiskt. Finns säkert dom som gör det men jobbet är en sak och det privata en annan. Tror heller inte att en blogg om vad jag gör på dagarna skulle vara så där jättespännande. Kanske om jag hade något extra ordinärt yrke så som bergsklättrare eller lindansör men det jag gör idag för brödfödan är som sagt inte något speciellt att sätta i ord. Så nu vet ni det.

Bilden på ett Maine i höstskrud låter fortfarande vänta på sig…

Jag sa förresten upp lokaltidningen för ett tag sedan, närmare bestämt från den första september. Tycker att jag dels aldrig hann läsa den och dels går den än så länge att läsa gratis på nätet. Så den tidning som kom i brevlådan varje morgon hamnade ganska så snabbt i pappersinsamlingen. Så långt var allt frid och fröjd, MEN tror ni att tidningsbudet fattat att jag inte längre ska ha tidningen? Nä då, den ligger så fint där ändå varje morgon trots att det nu gått nästan en månad sedan jag sa upp den. Dock kommer jag ju inte ringa igen och meddela detta lilla misstag och det känns faktiskt även lite bättre att slänga något som på sätt och vis just nu är gratis. Men men, vi får väl se hur länge den fortsätter att komma i brevlådan. Så länge det inte kommer någon faktura så är i alla fall jag nöjd.

”Älska aldrig någon annan om du inte älskar dig själv” (Anonym…)

Fasen, ångrar åter igen att jag inte fotade lite igår ändå. Det var ju ett skitväder men samtidigt hade nog bilderna blivit jättebra ändå. Måste nog skärpa mig lite gällande att fotografera. Måste ju försöka lägga upp lite fler bilder här på bloggen också dock utan att det blir en bilderbok istället för en seriös blogg. Ja, ganska så seriös i alla fall.
Men nästa vecka ska banne mig kameran med ut på sjön om det så är snöstorm. Risken är att det bli ännu kallare och ännu mörkare men det spelar ingen roll. Är vi kontrakterade att utföra ett arbete så får vi göra det oavsett väder och vind.

Nä, jag nöjer mig tillsvidare, men återkommer lite senare as usual.

/E

1 kommentar:

  1. Du är bara såååååå läcker, är du singel??
    Mia

    SvaraRadera