måndag 21 september 2009

En annan del av verkligheten

Jaha, så var det en ny vecka med nya äventyr kanske. Helgen gick snabbt och det känns skönt. Hann även med lite golf men som vanligt blir det mest fula hål i mattan och en böjd klubba. Men vad gör man inte för husfriden…

Att filosofera över livet kan te sig ganska skumt. Men samtidigt kan det vara bra både för den ena och den andra. Min gode vän T var över en sväng över en kopp kaffe i helgen. Vi kom väl inte fram till så mycket mer än att livet rullar på. Vi kom dock både på att vi för stunden även hade lite mer närliggande problem som uppkommit. Så livet går verkligen sin gilla gång.

Hade även en lång dialog med E senare på aftonen. Det ebbade ut i att jag fick ett nytt smeknamn. Eller ja, men en lite kul benämning i alla fall. Men det är tur att man tar det på rätt sätt.*ler*
Jag berättade om min kommande musikvideo och målade upp olika scener och scenarier som mottogs med förtjusning hoppas jag. Dock kommer det aldrig att bli verklighet men layouten och regin finns redan i skallen. Vet även hur jag skulle vilja ha en film gjord om det någonsin kom på tapeten. Inte visste jag att jag var så djup men alla djup har ju en botten som man brukar säga.

Kan inte låta bli att skriva ner lite synonymer till begreppet att vara lite tappad bakom lyset:

Alla Indianer är inte med i kanoten.
Hjulet snurrar men hamstern är död.
Hissen går inte ända upp.
Lyset är tänt men det är ingen hemma.
Det saknas skinka på julbordet.
Det saknas en häst i stallet.
Trummorna står där men trummisen är borta
Bussen åkte men en person blev kvar

Nåja, stannar där faktiskt. Men det finns ju en hel del olika ord och fraser som egentligen har samma innebörd. Gäller bara att försöka få fram dom och krångla till det för dom som tycker sådant är kul.

I can´t believe it you´re a dream coming true.
I can´t believe how I have fallen for you..

Ja så börjar en sång med Lauren Wood och för er som kan er historia så var den med i filmen Pretty Woman. Passande låt i just den filmen men den kan säkert användas ute i verkliga livet också. Tror till och med att det skulle gå att dansa tryckare till den utan att man behöver vara allt för högt skolad inom dans.
Just det, diskuterade även med E gällande en annan låt, nämligen Genesis ”Hold on my heart”. Där har ni förresten låten som inspirerade mig till den där musikvideon jag skrev om tidigare. Hm, ja det finns ju hundratals låtar som man verkligen önskar att man hade skrivit själv. Men det är bara att hålla till godo med att lyssna på dom istället.

Ikväll blir det förresten lugnt. Solen skiner ute och det är en ganska så fin höstdag eller vad man ska kalla det. Blir säkert en promenad innan middagen så där precis efter jobbet. Ganska skönt att rensa skallen lite och kanske kan man komma på någon kul idé eller annat som man kan fundera på under promenaden. Måste ju tänka på att inte försoffa mig totalt bara för att inte mina kära muppar finns längre. Undrar egentligen hur många steg man gick som på ett eller annat sätt var relaterat till hundarna. Hm, ja det vågar man ju knappt tänka på. Men men, walk on.

E har förresten en praktikant hos sig denna vecka. Frågan är vem som är mest slut på kvällarna, E eller praktikanten T. Förmodligen båda två men av olika orsaker. E och T, det blir ju ET..hahaha. Sakta lyfter han sitt krokiga finger, pekar ut mot rymden och säger ”home”. Då grät hela världen en tår ska ni veta och jag känner folk som gråter än idag. Men men, glappet mellan ET och E och T är nog ganska stort tror jag. Lite som avståndet från jorden till ”home”. Nåja, fattar inte vad det har med detta att göra men det var bara åter en sådan där fix idé jag fick.
Det som egentligen skulle fram var att E har en praktkant som heter T och som sitter som klistrad på E hela veckan. Lite som en finne i baken, handen i handsken, korken i flaskan, tomten och säcken, bilen och ratten, Hans i Greta och allt vad man nu kan kalla det. Men ni fattar säkert vad jag menar. Men alla är vi ju barn i början, bara det att själv har jag nog aldrig blivit vuxen….

På återhörande!

Lille Mig!!!

1 kommentar:

  1. Ju mer jag tänker efter så..."Lille Dig" är precis så där rätt i mitt huvud om dig...
    Knäpp jovars men det bjuder jag på..
    I alla fall underhållning så jag njuter när jag läser din blogg..
    Tack vännen, du gör min dag....
    E

    SvaraRadera